Egedal Kommune

Ny chef for skoleområdet i Egedal Kommune

Del

Egedal Kommune har ansat Peter Brixen som ny chef for skole- og fritidsområdet.

Peter Brixen, ny centerchef for skoleområdet.
Peter Brixen, ny centerchef for skoleområdet.

Den nye skolechef kommer med 21 års erfaring som leder på skoleområdet, hvoraf de fire af dem er i Egedal Kommune. Han kommer således med indgående kendskab til såvel fagområdet og kommunen.

Peter Brixen kommer fra en stilling som distriktsskoleleder på distriktsskole Ølstykke. Her har han ud over ledelse af ledere og medarbejdere haft ansvaret for skolefusion, større renoverings- og udbygningsarbejde samt interim ledelse af et konsulentkorps.

Velfærdsdirektør Søren Trier Høisgaard er glad for, at valget er landet på Peter:

- Det er en stor gevinst for Egedal Kommune, at vi har fået Peter som vores skolechef. Der er ingen tvivl om, at hans faglige viden om og indsigt i området er meget velfunderet og solidt. Peter været del af ledergruppen i Egedal Kommune siden 2018 og har derfor et bredt kendskab til kommunen, herunder hvordan forskellige fagområder spiller ind i hinanden. Han er vellidt blandt de øvrige fagområder og chefer – ikke mindst grundet sit gode overblik, rolige hånd og evne til at få folk med.

Fælles opgave 

Peter kommer til at arbejde tæt sammen med dagtilbudschef Line Rovelt i ledelsen af området ’Dagtilbud og Skole’ og har sammen med hende en fælles opgave med at styrke sammenhængen i opgaveløsningen på tværs af fagområderne. Herunder særligt også med socialområdet. 

- Jeg er meget glad for at være blevet tilbudt stillingen og ser frem til det videre arbejde, siger Peter. - Vi har sat mange spændende skibe i søen de sidste fire år, og disse skal nu sejles sikkert i havn, sættes i drift og skabe værdi på skole- og fritidsområdet. Heri ligger en af mine styrker. Naturligvis via tæt samarbejde med dagtilbudschefen, så børnene fortsat får en god overgang fra dagtilbud til skole. Som skolechef vil jeg have fokus på at skabe høj kvalitet såvel fagligt som trivselsmæssigt for hele området - og jeg glæder mig til at gøre dette i samarbejde med ledere, medarbejdere og politikere.

Peter Brixen er uddannet lærer fra Frederiksberg Seminarium og har efterfølgende videreuddannet sig inden for ledelse. Peter tiltræder 1. oktober. Han er 49, har tre børn og bor i Fredensborg.

Kontakter

Billeder

Peter Brixen, ny centerchef for skoleområdet.
Peter Brixen, ny centerchef for skoleområdet.
Download

Information om Egedal Kommune

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

7259 6000https://www.egedalkommune.dk/

Egedal er en kommune i bevægelse med plads til begejstring. Vi ligger der, hvor storbyen holder op og landet begynder. Med 4 S-togs-stationer i kommunen er du midt i naturen og tæt på hovedstaden, der kun ligger en halv time herfra. Vi vil yde god service for Egedals borgere. Alle skal have en god og velfungerende hverdag, hvor vi, med udgangspunkt i fællesskaber, udvikler de styrker og kvaliteter, der allerede kendetegner Egedal. Læs mere om os på EgedalKommune.dk

Følg pressemeddelelser fra Egedal Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Egedal Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum