Region Hovedstaden

Ny chef for det politiske sekretariat i Region Hovedstaden

Del

Marie Kruse tiltræder den 1. maj som ny chef for det politiske sekretariat. Hun kommer fra en stilling som sekretariatschef i Center for Politik i Socialforvaltningen i Københavns Kommune.

”Med Marie Kruse får vi den helt rigtige person til at udvikle og drive en ny version af sekretariatet, ” siger regionsdirektør Hjalte Aaberg:

”Hun har stor erfaring med politiske betjening. Samtidig har hun også erfaring med den forandring af sekretariatsopgaven, som vi står overfor. Marie er en vellidt og dygtig leder, som både har øje på de leveringer, der skal til for at få det hele til at køre, og udviklingsopgaven hen mod mindre bureaukrati og en decentralisering af lederskabet.”

Marie Kruse kommer fra en stilling som sekretariatschef i Center for Politik i Socialforvaltningen i Københavns kommune. Hun har tidligere været stabschef, chefkonsulent og souschef i forskellige forvaltninger i Københavns Kommune. Før det var hun politisk konsulent i Socialdemokraternes Informations- og Analyseafdeling. Marie Kruse er 42 år og uddannet cand.mag. i retorik.

”Jeg glæder mig utrolig meget,” fortæller Marie Kruse:

”Både til at få taget hul på mine arbejdsopgaver og møde medarbejderne i Sekretariatet, politikerne og alle de mange samarbejdspartnere. Den nye bevægelse mod mindre styring og mere ledelse flugter helt med min ledelsesstil, og det bliver spændende at være med til at forsøge at skabe den forandring,” fortæller Marie Kruse.

Fakta om Sekretariatet
Sekretariatet betjener regionsrådet og forretningsudvalget, koordinerer udvalgsarbejde og de større politiske forhandlinger som fx budgetforhandling. De kvalitetssikrer sager til udvalg og regionsrådet, hvilket sker i et tæt samarbejde med de øvrige koncerncentre, hospitaler og virksomheder. De har også en række juridiske specialopgaver. Sekretariatet består af 23 medarbejdere og ledere.

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum