DI Byggeri

Ny chef for Dansk Infrastruktur

Del

Dansk Infrastruktur har fundet sin nye chef. Det bliver Torben Liborius, der kommer fra en stilling som underdirektør i DI Byggeri.

Torben Liborius Foto: Ricky John Molloy
Torben Liborius Foto: Ricky John Molloy

Torben Liborius overtager jobbet som chef for Dansk Infrastruktur efter Henrik Friis, der fratrådte den 30. november 2021. Torben er cand.polit og kommer fra en stilling som underdirektør i DI Byggeri. Han kommer med mere end 13 års erfaring fra byggeområdet i Dansk Byggeri og DI Byggeri.

- Jeg glæder mig enormt meget til de nye udfordringer og til at videreføre arbejdet for at løfte de vigtige dagsordner på infrastrukturområdet. Anlægsbranchen er livsnødvendig for at binde Danmark sammen og for at sikre den mobilitet og fremkommelighed, der holder landet kørende, siger Torben Liborius og fortsætter:

- Infrastrukturen er som blodårer i kroppen - den skaber forbindelser. Og der er til stadighed behov for at vedligeholde og udvikle alle dele af infrastrukturen både over og under jorden. Jeg ser frem til samarbejdet med branchens mange interessenter, siger Torben Liborius.

Jobskiftet trådte formelt i kraft pr. 1. december 2021.

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt Torben Liborius, chef for Dansk Infrastruktur på tlf. 2332 3495

Billeder

Torben Liborius Foto: Ricky John Molloy
Torben Liborius Foto: Ricky John Molloy
Download

Information om DI Byggeri

DI Byggeri
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377https://www.danskindustri.dk/brancher/di-byggeri/

DI Byggeri er et branchefællesskab for over 6.700 virksomheder inden for hele byggeriets værdikæde. Medlemsvirksomhederne beskæftiger knap 120.000 medarbejdere.

Læs mere: DI Byggeri

Følg pressemeddelelser fra DI Byggeri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Byggeri