LivaRehabLivaRehab

Ny chat-ordning skal hjælpe mennesker med skadevirkninger af prostitution og med senfølger af vold og seksuelle overgreb

Del

Udsatte mennesker, der har været udsat for vold og seksuelle overgreb får nu lettere adgang til anonym rådgivning. I dag udvider LivaRehab sine rådgivningstilbud med en ny anonym chat-ordning. Fremover er det muligt at få LivaRehabs helhedsorienterede rådgivning over nettet.

Tabuet omkring vold, prostitution og seksuelle krænkelser er enormt. Undersøgelser viser, at det kan være svært, ikke bare at erkende, men også at finde modet og styrken til at søge hjælp. At sætte telefonen til øret og række ud kan være en kæmpe barriere for mange. Mange – særligt fra den unge målgruppe - føler sig mere trygge og komfortable ved at række ud via tastaturet. Derfor åbner LivaRehab nu for en landsdækkende chat-rådgivning, der i første omgang har åbent 3 gange om ugen.

Mere end 15 frivillige rådgivere er tilknyttet chatten. Alle har de stor erfaring i at hjælpe udsatte mennesker ud af isolation, misbrug og tilbage til en god og meningsfuld hverdag.

Flora Ghosh, direktør i LivaRehab fortæller: ”Det er en stor dag for os. Vi arbejder benhårdt på at komme tættere på de mennesker, vi ønsker at hjælpe, og er glade for, at vi nu også har mulighed for at tilbyde chat-rådgivning.” Og fortsætter: ”Chatten giver os mulighed for at komme hurtigere i kontakt med de udsatte og iværksætte en indsats tidligere. Der skal lyde en stor tak til Honorarfonden, som har støttet projektet og til de fantastiske frivillige, som stillere deres faglighed og engagement til rådighed. Hurra for dem.”

Du kan kontakte chatten tirsdag til torsdag fra kl 17-21 her: https://livarehab.dk/anonym-raadgivning

Om LivaRehab:

LivaRehab er landsdækkende og har tre rehabiliteringscentre, der behandler og rehabiliterer mennesker med prostitutionsskader, incestoverlevere, mennesker der er gået i stå på grund af seksuelle overgreb, kønsrelateret vold og undertrykkelse, og som har komplekse sammensatte psykosociale udfordringer, der gør, at de er langt uden for arbejdsmarkedet. Vi benytter fællesbetegnelsen 'deltagere' om de mennesker, der benytter sig af vores tilbud.

LivaRehab har i dag centre tre steder i landet: København, Vordingborg og Aarhus. Læs mere på www.livarehab.dk

Nøgleord

Kontakter

Links

Information om LivaRehab

LivaRehab
LivaRehab

2300 København S

53 71 61 00http://www.livarehab.dk

LIVa- Forening mod skadevirkninger af prostitution

Foreningen driver tre dagbehandlingscentre- LivaRehab og et krisecenter, der hedder LivaShelter. Vi er landsdækkende og VISO specialist. Vi rehabiliterer mennesker med prostitutionsskader, incestoverlevere, mennesker der er gået i stå på grund af seksuelle overgreb, kønsrelateret vold og undertrykkelse, og som har komplekse sammensatte psykosociale udfordringer.

Vores formål er at tilbyde et tværfagligt behandlings- og rehabiliteringstilbud, midlertidigt krisecenterophold til udsatte mennesker, så de kan komme videre med værdighed.

LivaRehab findes i København, Aarhus og i Vordingborg. LivaShelter har hemmelig adresse i København. 

for yderlgiere information kontakt venligst 88 44 20 00

 

Følg pressemeddelelser fra LivaRehab

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LivaRehab

Reorganisering af LIVa's ledelsesstruktur15.1.2020 22:10:01 CETPressemeddelelse

Den 7. januar vedtog LIVa's medlemmer på en ekstraordinær generalforsamling at vælge en helt ny bestyrelse med advokat Christian Dahlager som ny forperson for bestyrelsen. Det skete efter samarbejdsvanskeligheder mellem den nu tidligere bestyrelse og direktionen, som blev afskediget ultimo 2019. Den nye bestyrelse har nu gennemgået forløbet op til, at den tidligere bestyrelse opsagde direktionen og kan ikke finde sagligt grundlag for afskedigelsen af direktionen. Forperson for LIVa, Christian Dahlager udtaler: –Det, der er angivet i opsigelserne, som begrundelse for at bringe ansættelserne til ophør, kan vi ikke finde grundlag for på baggrund af det materiale, vi har gennemgået. Vi er dog på ingen måder blinde for, at der har været udfordringer i forhold til arbejdsmiljøet i LIVa. Som bestyrelse ser vi det som vores vigtigste opgave, at LIVa er et godt sted for både brugere og medarbejdere. Bestyrelsen har valgt at reorganisere ledelsesstrukturen. Det skyldes også, at LIVa har været ig

Sociale måltider skal hjælpe voldsramte og tidligere prostituerede tilbage ind i fællesskabet31.10.2019 09:48:02 CETPressemeddelelse

Den 4. november slår LivaRehab Hovedstaden køkkendøren op for kogekunst og fællesspisning. Målet er at bringe udsatte borgere ud af isolationen og ind i fællesskabet gennem madlavning og samspisning. Tilbuddet sætter fokus op deltagernes ressourcer ønsker og drømme. De sociale måltider er for mennesker, der har skadevirkninger efter vold overgreb eller prostitution.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum