Moët Hennessy Nordic

Ny Chandon Garden Spritz byder forårssolen velkommen

Del

Chandon Garden Spritz er en forfriskende, bittersød og krydret forårsnyhed, der leder tankerne hen mod varme himmelstrøg. Den nye spritz er en elegant smagsoplevelse, når sommeren lægger op til glædelige gensyn med venner og familie. Og vil med garanti blive en af de foretrukne drinks til sommerens mange begivenheder og gensynsfester.

Chandon Garden Spritz forventes at blive en af sommerens favoritter.
Chandon Garden Spritz forventes at blive en af sommerens favoritter.

Foråret og sommeren står for døren, og i takt med at vi går mod varmere dage og lysere nætter, lander Chandon Garden Spritz i det danske forår. Chandon Garden Spritz er en unik spritz udviklet af nøje udvalgte råvarer fra Sydamerika. Det har taget 64 forsøg for vinmagerne at finde frem til den perfekte balance mellem varme krydderier, friskhed og bittersødme. Sideløbende har det taget fire år at fremstille appelsinlikøren, der anvendes i Chandon Garden Spritz. Resultatet er blevet en forfriskende aperitif, der nemt kan serveres direkte over isterninger til selv en hverdagsfornøjelse på altanen. 

Den nye spritz består af 70 % mousserende vin fra Mendoza-regionen, og spritzens bittersøde appelsinlikør er baseret på certificerede bæredygtige Valencia-appelsiner, der ikke er sprøjtet med pesticider. Chandon Garden Spritz indeholder ingen kunstige smags- og farvestoffer.  

For at opnå likørens bittersøde smag anvendes en kombination af krydderier, urter og appelsinskræl. Spritzens bitre og aromatiske noter stammer fra et blend af blandt andet kardemomme, sort peber, kvassia og kamille. Appelsinskrællen bliver forædlet på forskellig vis, og indgår både som friske, udblødte og bagte for at give smagsnoter af henholdsvis karamel, chokolade og kandiserede blomster. Mens det kun er appelsinskrællen, der anvendes i likøren, udnyttes appelsinernes overskydende skræl, kerner og frugtkød til kompost på Chandon vinmarkerne. Desuden bliver 100 % af appelsinsaften presset og distribueret til fire lokale argentinske skoler.  

 

Sådan drikkes Chandon Garden Spritz 

Chandon Garden Spritz er klar til servering direkte fra flasken, hvor der kun skal tilføjes et par store isterninger. Smagsoplevelsen tager nye højder ved at tilføje en skive frisk appelsin og en lille kvist frisk rosmarin. Den færdigblandede spritz garanterer den samme forfriskende smag i hver flaske, og samtidig er den nem at medbringe både til picnic i parken, lune sommeraftener på stranden eller på terrassen. 

Vejledende pris og tilgængelighed: 

Chandon Garden Spritz indeholder 11,5 % alkohol og er tilgængelig i udvalgte e-retail og i detailhandlen i Danmark fra april 2021. Vejledende pris: 159 DKK.  

Find billedmateriale her: https://bit.ly/3e7GzD3 (link skal indsættes direkte i browser). 

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information, kontakt venligst:

Caroline Kjærbye-Thygesen  
Mindshare/Hill+Knowlton Danmark  
caroline.thygesen@mindshareworld.com   
  
Katrine Guldager 
Nordic Consumer Engagement Manager, Moët Hennessy  
kguldager@moethennessy.com  

Billeder

Chandon Garden Spritz forventes at blive en af sommerens favoritter.
Chandon Garden Spritz forventes at blive en af sommerens favoritter.
Download
Download
Download
Download

Information om Moët Hennessy Nordic

Moët Hennessy Nordic
Gammel Kongevej 60, 13. th
1850 Frederiksberg C

https://moethennessynordic.com

Følg pressemeddelelser fra Moët Hennessy Nordic

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.