Egedal Kommune

Ny centerchef for skole og dagtilbud i Egedal

Del

Det bliver den 43-årige Lone Kvist, som allerede er konstitueret i stillingen, som fremover skal sikre at børn i Egedal får de bedste vilkår for læring og udvikling. Centerchefstillingen blev ledig tidligere på året, da den tidligere centerchef blev udnævnt til blev velfærdsdirektør i kommunen.

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Lone Kvist som ny centerchef i Center for Skole og Dagtilbud. Lone Kvist kender allerede området da hun har været centerchef siden 2019. Egedal Kommune får derfor en centerchef der kender organisationen, allerede har et godt netværk og som brænder for at skabe verdens bedste hverdag for børnene i Egedal.

Lone Kvist har en uddannelsesmæssig baggrund som Cand.Pæd i pædagogisk psykologi, et diplom i ledelse og er i gang med en Master i Public Governance.

Tidligere var hun uddannet pædagog og kommer derfor også med praksiserfaring fra områder bla. med fra flere år på Blågårdskolen på Nørrebro og Børns Vilkår.
Hun har senest været ansat i Hillerød Kommune, og har arbejdet som pædagogisk konsulent, projektleder og med faglig ledelse. Herefter kom hun til Egedal i 2018 som fagchef og souschef i CSD.

Det handler om børn.

Dermed får Egedal både en centerchef med en solid ledelsesmæssig ballast, men også en chef som selv har haft fingrene nede i mulden, og som dermed har en stærk faglighed og et fast fokus på dem det handler om, nemlig børnene.

Lone Kvist glæder sig meget til de mange udfordringer, der venter:

- Jeg glæder mig til sammen med de dygtige ledere og medarbejdere at tage fat på den videre udvikling af CSD – med fokus på en høj kvalitet i alt det vi laver og høj grad af involvering af fagpersonale, ledere, politikere og ikke mindst forældre og børn.

Også den nye velfærdsdirektør, Søren Trier Høisgaard, er glad for at Lone Kvist nu er en del af holdet.

- Jeg kender Lone som en top-professionel og dedikeret chef, en rigtig ildsjæl. Og dem har vi brug for, når vi skal sikre at vores børn får den allerbedste start på livet i vores daginstitutioner og skoler. Jeg ser frem til, at vores samarbejde nu videreføres i en ny relation.

Lone Kvist tiltræder formelt den 1. april 2020.

Kontakter

Information om Egedal Kommune

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

7259 6000https://www.egedalkommune.dk/

Egedal er en kommune i bevægelse med plads til begejstring. Vi ligger der, hvor storbyen holder op og landet begynder. Med 4 S-togs-stationer i kommunen er du midt i naturen og tæt på hovedstaden, der kun ligger en halv time herfra. Vi vil yde god service for Egedals borgere. Alle skal have en god og velfungerende hverdag, hvor vi, med udgangspunkt i fællesskaber, udvikler de styrker og kvaliteter, der allerede kendetegner Egedal. Læs mere om os på EgedalKommune.dk

Følg pressemeddelelser fra Egedal Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Egedal Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum