Fredensborg Kommune

Ny centerchef for Psykiatri og Handicap

Del

Marianne Mandal bliver chef for det nyoprettede Center for Psykiatri og Handicap i Fredensborg Kommune

Fra den 1. oktober træder en ny organisering af det specialiserede socialområde i Fredensborg Kommune i kraft og der oprettes et nyt center: Center for Psykiatri og Handicap. Et enigt ansættelsesudvalg har valgt at ansætte Marianne Mandal som centerchef.

Marianne Mandal har været myndighedsleder i Fredensborg Kommune siden 2019, og var inden da afdelingsleder af Handicap og Voksen i Halsnæs Kommune. Marianne har haft lignende jobs i Gladsaxe og Helsingør kommuner, og har derfor samlet set 20 års ledererfaring fra de specialiserede socialområder.

”Marianne har indgående kendskab til det specialiserede område, herunder lovgivning og økonomistyring, og kan derfor fra første dag bidrage til at styrke området – til gavn for både borgere og medarbejdere. Jeg ser derfor frem til et fortsat godt samarbejde med Marianne”, siger direktør Mie Gudmundsson.

Med organisationsændringen opdeles det nuværende Center for Familie og Handicap i to nye centre med virkning fra den 1. oktober:

Center for Psykiatri og Handicap får ansvaret for alle voksne borgere, som har brug for støtte fra kommunen som følge af handicap, psykiatriske diagnoser mv.

Center for Familier og Unge får det tilsvarende ansvar for børn og unge, og ledes af nuværende centerchef Susanne Lyngsøe.

Organisationsændringen gennemføres for at styrke den samlede ledelse, drift og udvikling af det specialiserede område, som – i lighed med landets øvrige kommuner – er udfordret af en meget stor tilgang af borgere, som har brug for hjælp og støtte fra kommunen.

Kontakter

Direktør Mie Gudmundsson, tlf. 72 56 51 62

Information om Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Fredensborg Kommune
Egevangen 3B
2980 Kokkedal

72 56 50 00http://www.fredensborg.dk

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum