Ny borgmester er gået i praktik

Del

Kun fire dage inde i sin første borgmesterperiode skifter Egedals borgmester hjørnekontor og borgmesterkæde ud med litteratur, bleskift og grønne overalls. Hun vil selv have hænderne ned i mulden rundt omkring på kommunens arbejdspladser. I dag gik turen til bibliotekerne.

Som lovet efter valgsejren gik Egedals nye borgmester, Vicky Holst Rasmussen, i dag i praktik på Ølstykke og Stenløse biblioteker. Praktikken er begyndelsen på en rundtur hvor borgmesteren skal prøve kræfter med nogle af de cirka 150 forskellige jobfunktioner, der er I Egedal Kommune. Borgmesteren ønsker at mærke på egen krop, hvad det vil sige at være ansat i Egedal kommune og samtidig få et indblik i det arbejde som nogen af kommunens mange ansatte hver dag udfører.

- Jeg vil rigtig gerne lære organisationen og vores medarbejdere rigtig godt at kende, og jeg synes sådan et praktikforløb, er den helt rigtige måde at gøre det på. Ved at have hænderne i mulden, får jeg et rigtig godt indblik i hvordan det hele foregår. Jeg kan godt li at være i øjenhøjde med folk og har det bedst med at se folk i øjnene og selv møde op for at se hvad de mange dygtige medarbejdere laver til daglig, det betyder rigtig meget for mig, siger Vicky Holst Rasmussen.

En stolt borgmester

Praktikopholdet på bibliotekerne er første sted af flere forskellige steder i kommunen, hvor både medarbejdere, men også borgerne møder den nye borgmester på slap line. I løbet af januar vil hun prøve kræfter med flere jobfunktioner og dermed skabe sig et overblik over diversiteten i kommunens arbejdspladser.

I dag bestod borgmesterens arbejde blandt andet i at udlåne og modtage bøger, stå vagt i udlånet og få indblik i børneprojekterne og de mange tilbud til børn og børnefamilier.

- Jeg har fået rigtig meget ud af dagen. Jeg vidste jo godt at vi i Egedal bruger vores biblioteker rigtig meget, og at vi har nogle meget dygtige medarbejdere. Men så har jeg også fået et indblik i hvad præcision er og hvordan hele maskinrummet fungerer her på bibliotekerne og jeg er da superstolt over at vi leverer varen som kommune, siger Vicky Holst Rasmussen.

Borgmesterens praktikforløb fortsætter i løbet af januar, hvor det blandt andet er meningen at hun skal på job i en daginstitution, på Materielgården og som hos kommunens ældre.

Kontakter

Billeder

Information om Egedal Kommune

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

7259 6000https://www.egedalkommune.dk/

Egedal er en kommune i bevægelse med plads til begejstring. Vi ligger der, hvor storbyen holder op og landet begynder. Med 4 S-togs-stationer i kommunen er du midt i naturen og tæt på hovedstaden, der kun ligger en halv time herfra. Vi vil yde god service for Egedals borgere. Alle skal have en god og velfungerende hverdag, hvor vi, med udgangspunkt i fællesskaber, udvikler de styrker og kvaliteter, der allerede kendetegner Egedal. Læs mere om os på EgedalKommune.dk

Følg pressemeddelelser fra Egedal Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Egedal Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum