Haderslev Kommune

Ny borgerrådgiver glæder sig til at tage fat

Del

Lise Uldal Hansen er Haderslev Kommunes nye borgerrådgiver. Hun har en baggrund som socialrådgiver og er god til at få mennesker til at tale sammen.

 

Lise Uldal Hansen. Det navn skal borgerne i Haderslev Kommune nok komme til at lære at kende. For den 30-årige sønderjyde er blevet ansat som kommunens nye borgerrådgiver.

Lise Uldal Hansen er uddannet socialrådgiver og kommer fra en stilling som faglig koordinator i Silkeborg Kommune. Da hun så jobbet som borgerrådgiver i Haderslev, var hun ikke i tvivl, og nu glæder hun sig til at komme i gang med arbejdet.

”Jeg har kigget efter netop sådan et job, så det er dejligt, at det lykkedes. Jeg håber at kunne blive noget for borgerne og være med til, at borger og forvaltning kommer tættere på hinanden”, siger Lise Uldal Hansen.

Den nye borgerrådgiver afløser Jonas Thygesen, der i efteråret blev ansat som juridisk chef i Haderslev Kommune. Borgmester H.P. Geil ser frem til, at kommunen igen får en borgerrådgiver.  

”Borgerrådgiveren er et vigtigt bindeled mellem forvaltning og borger. Lise bliver på mange måder borgernes talerør, og derfor glæder det mig også, at hun både har gode faglige kvalifikationer, men også nogle personlige egenskaber, som er vigtige for stillingen. Hun er god til at løse konflikter og til at få mennesker til at tale sammen på en ordentlig måde, og det er mindst lige så vigtigt”, siger H.P. Geil.

Lise Uldal Hansen stammer oprindeligt fra Genner, men har boet mange år i Århus. Sammen med sin familie flyttede hun sidste år til Haderslev, hvor hendes kæreste har fået job som handelsskolelærer. Parret har to børn.

”Jeg glæder mig til at starte i jobbet og til at kunne engagere mig endnu mere i det område, vi nu er flyttet til”, siger Lise Uldal Hansen.

Lise Uldal Hansen starter som borgerrådgiver den 1. marts 2017.

I alt var der 33 ansøgere til stillingen. Borgerrådgiveren refererer til Haderslev Byråd og er uafhængig af administrationen.

Det er endnu ikke blevet besluttet, hvor Lise Uldal Hansen kommer til at få fast base, men sikkert er det, at hun vil kunne træffes på bibliotekerne i Gram, Vojens og Haderslev.

Kontakter

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum