Ny bog om stoffri misbrugsbehandling

Del

Udkommer den 26. november 2021

I anledning af bogudgivelsen vil der fredag den 26. november 2021, kl. 12. 30 – 15.30, afholdes en reception og mini-workshop på H15 Cafeteria, Bar & Scene, Halmtorvet 15, 1700 København. Interesserede journalister er velkomne til at henvende sig direkte til forfatteren, såfremt man ønsker at få tilsendt bogens vigtigste pointer og hele dens indhold.

Forfatteren af denne bog er norske Tor Harstrup, der i 1992 kom til Danmark for at blive trappet ud af et mangeårigt og livstruende heroinmisbrug. Bogen er med andre ord skrevet af en person med en fortid som hårdt belastet stofmisbruger, efterfulgt af knapt 30 år med en afholdende levevis, der blandt andet har indeholdt en række forskellige uddannelser og igangsættelse af stoffrie behandlingstilbud i Danmark.

Ud fra egne livserfaringer og akademisk indsigt i voksnes lærings- og forandringsprocesser, har Tor Harstrup skrevet en 674 sider lang bog, der ligner et banebrydende stykke faglitteratur for dem, der efterlyser et kvalificeret bud på en mere virksom form for stoffri stofmisbrugsbehandling. Bogens særlige nyhedsværdi findes i dens innovative beskrivelse af vejen ind i og ud af stofmisbrug, som såkaldt adaptiv dybdelæring, og i afdækningen af et socialt indsatsområde, der i stigende grad er blevet stigmatiseret af stoffri behandlingspessimisme og behandlingspolitiske prioriteringer.


Tor Harstrup bidrager i denne publikation med nytænkning og innovation til behandlingen af mennesker, der sidder fast i et misbrug af rusmidler.  Forløbet ind i og ud af misbrug perspektiveres her som læring, og giver herved adgang til nye forståelser og problemløsninger for dem, der ønsker at overgå til en misbrugsfri levevis.

Cato Johansen, MBA og ICF Master Certified Coach (MCC) 


Fakta om bogen

Titel: Rammemål og praksis i det Inkluderende Terapeutiske Samfund

Forfatter: Tor Harstrup

Forlag: Innovativa ApS

ISBN: 978-87-993843-2-7

Udgivelsesdato: 26. november 2021

Samlet antal sider: 674

Format: 17×24

Vejledende udsalgspris: Kr. 398.-

Af samme forfatter:

Inkluderende Terapeutisk Samfund (2010), ISBN 87-993843-0-2

Coaching i misbrugsbehandling (2010), ISBN 87-993843-1-0

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Innovativa ApS

Innovativa ApS
Edvard Thomsens Vej 11, 8. tv
2300 København

http://Innovativa.dk

Følg pressemeddelelser fra Innovativa ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.