Taskforze Danmark ApS

Ny bog: Mit Liv som Trold

Del

Vil du høre den HELT sande troldehistorie?

Mit Liv som Trold af Jep Andre Laponnel
Mit Liv som Trold af Jep Andre Laponnel

De fleste kender nok de små søde Trolde. Gjøl Trolde, Lykke Trolde, Dam trolde, Good Luck Troll. Kær trold har mange navne.
Uanset navnet, så er de små søde trolde kendt og elsket af både store og små over det meste af verden.

Troldene der i sin tid blev skabt af Thomas Dam, betyder rigtig meget for mange mennesker. Senest er troldene blevet endnu mere kendte over hele kloden, med TROLLS filmene fra Dreamworks.

I denne bog tager Thomas Dams barnebarn, Jep Andre Laponnel - tidligere direktør for Troll Company - dig med bag historien om troldene. Han fortæller om den store internationale succes som mange kender og om den vanvittige familiekonflikt som kun meget få kender til.

Ikke ret mange kender den helt sande historie bag troldene. Der er de seneste år skabt et helt anderledes, og faktuelt usandt billede af trolde historien.

Det vil tidligere direktør i Troll Company – Jep Andre Laponnel – Thomas Dams barnebarn, nu gøre op med i sin nye bog MIT LIV SOM TROLD. Historier høres jo som bekendt bedst direkte fra hestens mule. Ikke fra folk med særinteresser.

Denne bog giver dig hele den spændende historie bag de kendte trolde. Du læser om Thomas meget fattige liv, opstarten af troldefabrikken af Thomas og Lajla Dam. Jep Andre's barndom på troldefabrikken og frem til et kæmpe succeseventyr over hele verden. Bogen er fyldt med små dejlige anekdoter om troldene og Thomas.
Bogen Mit Liv som Trold, indeholder også en mere ukendt side af trolde historien – nemlig et familiedrama, man næsten ikke kan tro er sandt.

Jep Andre fortæller hudløst ærligt både om den kæmpe succes og også den meget dramatiske og traumatiske periode med familiekonflikten.

Så sæt dig tilbage og tag med på en spændende trolderejse i Mit Liv Som Trold – Den SANDE historie.


Mere om Jep Andre Laponnel
Jep Andre Laponnel er barnebarn af Thomas Dam, og fylder 60 år den 27. april i år. Han har arbejdet på Troldefabrikken lige siden drengeårene, og han endte med at være direktør i 8 år for Troll Company. Han stoppede i 1997. Fra 2006 og til 2021 har han boet i Spanien og arbejdet med rigtig mange virksomheder, både som investor, og idemager. Jep Andre har også i mange år været coach, og konsulent.

Denne bog har spøgt i hans hoved mange år, og på grund af de traumatiske minder fra familiekonflikten har han været i tvivl om den overhovedet skulle skrives. Samtidig har han været blokeret af forskellige kontrakter. Disse kontrakter er han nu fri fra, og nu skal historien fortælles.


Bogen udkommer som Paperback, e-bog og lydbog på Dansk og Engelsk 30. april 2022 på eget forlag.

Hvis I vil vide mere – eller have et interview, så kan Jep Andre kontaktes på: jep@laponnel.com eller telefon 20975250

Presse Billedmateriale i høj opløsning og yderligere oplysninger kan findes på https://mitlivsomtrold.dk/press/

Vi sender jer gerne et presseeksemplar af bogen til gennemsyn eller anmeldelse.


OM BOGEN:

Titel: Mit Liv som Trold
Forfatter: Jep Andre Laponnel
Forlag: Eget forlag – Taskforze Danmark ApS
Sideantal: ca. 160.

Paperback: ISBN: 978-87-94335-07-2
Paperback Amazon: ISBN: 978-87-94335-05-8
E-bog: ISBN: 978-87-94335-09-6
Lydbog: ISBN: 978-87-94335-10-2

Billeder

Mit Liv som Trold af Jep Andre Laponnel
Mit Liv som Trold af Jep Andre Laponnel
Download

Information om Taskforze Danmark ApS

Taskforze Danmark ApS
Østerågade 27,2,5b
9000 Aalborg

https://mitlivsomtrold.dk/

Følg pressemeddelelser fra Taskforze Danmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.