BazoomBazoom

Ny bilportal vokser - over 28.000 biler til salg

Del

Den nye portal BilHandel er vokset meget hurtigt og efter få måneder er der allerede over 28.000 bilannoncer på sitet.

www.bilhandel.dk
www.bilhandel.dk

www.BilHandel.dk er blevet til i et samarbejde mellem folk fra bilbranchen, som bl.a. har været med til at starte BilBasen op, og folk med erfaring fra nogle af de største online markedspladser herhjemme og i udlandet såsom DBA og eBay.

En af forcerne ved den nye markedsplads, er de mange samarbejdspartnere som sammenlagt giver en usædvanlig stor eksponering.

Annoncen rammer over en halv million danskere

Når man opretter en annonce, bliver den ikke kun vist på BilHandel, men også på AutoUncle, Jubii, BilGalleri og BilHandel Nordjylland. Alt i alt kommer annoncen ud til over 500.000 danskere.

BilHandel har desuden overtaget BilEkspressen, hvor annoncerne også vises. Der er endvidere etableret et samarbejde med TjekBil, en hjemmeside og app, som giver dig mulighed for at tjekke biler for kilometersnyd, restgæld og gennemse synsrapporter inden du køber. På den måde kan du selv sikre, at den nyerhvervede brugtbil ikke bliver en alt for dyr fornøjelse.

Mere sikkerhed og større eksponering - gratis

Udover samarbejdet med TjekBil, er der fokus på øget sikkerhed for brugerne via Facebook-validering samt bedømmelse af køber og sælger for en mere sikker handel.

Nøgleord

Billeder

www.bilhandel.dk
www.bilhandel.dk
Download

Links

Information om Bazoom

Bazoom
Klostergade 56C
8000 Aarhus

https://heymate.dk/

Følg pressemeddelelser fra Bazoom

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bazoom

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum