Lemvigh-Müller A/S

Ny belysningstekniker hos Rigtigt Lys

Del

Michael Bonde Christensen har arbejdet med belysning gennem hele sin karriere. Nu er han en del af Rigtigt Lys-teamet

Michael Bonde Christensen, belysningstekniker, Rigtigt Lys
Michael Bonde Christensen, belysningstekniker, Rigtigt Lys

Michael Bonde Christensen (39) er ansat som belysningstekniker hos stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müllers belysnings-sektion, Rigtigt Lys. Han kommer fra en stilling som belysningsdesigner og projektleder hos den danske del af den østrigske belysningskoncern Zumtobel.

Michael Bonde Christensen har arbejdet med belysning gennem næsten hele sin karriere. Han er oprindeligt udlært elektriker, men gik umiddelbart efter svendebrevet var i hus i gang med at uddanne sig til elinstallatør. Her blev han særligt interesseret i at arbejde med belysning og efter afsluttet uddannelse kom han efter en kort periode i en elinstallationsvirksomhed til Thorn Lighting, som i dag er en del af Zumtobel Group. Her har Michael Bonde Christensen arbejdet med projektering af belysningsløsninger inden for en lang række anvendelsesområder.

Hos Rigtigt Lys indgår Michael Bonde Christensen i et team af højt kvalificerede belysningsteknikere, der blandt andet bistår elinstallatører og rådgivere i forbindelse med projektering af belysningsløsninger. Han har base på Rigtigt Lys-kontoret i Vejle.

Michael Bonde Christensen bor i Bredsten vest for Vejle. Her sætter han som helårsmotionscyklist pris på de udfordringer, det bakkede terræn byder på, både på landevej og i skov.

Nøgleord

Billeder

Michael Bonde Christensen, belysningstekniker, Rigtigt Lys
Michael Bonde Christensen, belysningstekniker, Rigtigt Lys
Download

Information om Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S
Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen 40
2730 Herlev

http://www.lemu.dk/

Rigtigt Lys
Rigtigt Lys er stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müllers belysnings-sektion. Bag Rigtigt Lys står et team, der består af nogle af Danmarks mest erfarne fagfolk inden for belysning. Teknikerne og konsulenterne i Rigtigt Lys hjælper installatører og rådgivere med belysningsberegninger og med at vælge de rigtige armaturer til opgaven. Rigtigt Lys giver dig adgang til et af branchens mest omfattende produktprogrammer inden for belysning og elteknik samt en højeffektiv organisation, der får tingene frem til dig i en fart. www.rigtigtlys.dk

Lemvigh-Müller
Lemvigh-Müller er Danmarks største stål- og teknikgrossist med cirka 1300 ansatte, 23 butikker og flere end 300.000 varenumre inden for seks forretningsområder. Desuden driver vi en omfattende teknisk kursusvirksomhed.
www.lemu.dk

Følg pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum