BazoomBazoom

Ny app hjælper retro-samlere tættere på det gamle guld

Del

Fans af vintagemøbler og secondhand boligtilbehør får nu lettere ved at finde loppeguld med ny app dedikeret til samlere og sælgere af retrovarer.

Retro er den nye trend. Retro-app gør det lettere at finde lækre produkter.
Retro er den nye trend. Retro-app gør det lettere at finde lækre produkter.

Hører du til dem der elsker datidens design, så kan den nye gratis app RETRO.hjælpe dig med at fylde hjemmet med flere retro-ting. Applikationen er udviklet af mennesker, der elsker hele retro livsstilen og nyder at opstøve klassisk og kvalitetsfyldt håndværk fra svundne tider.

Tag det støvede guld ned fra loftet

Mange danskere har gamle sager og arvegods liggende i gemmerne, som de ikke kan nænne at smide ud. Varer med affektionsværdi kan være svære at skille sig af med, men i de rette hænder kan disse eftertragtede objekter på ny blive værdsat og skabe glæde hos en ny ejermand.

De sidste 10 år har et utal af trendy genbrugsbutikker skudt op i Danmark og op til flere tv-koncepter har fokuseret på genbrugs-guldgravere, der søger en god økonomisk fortjeneste ved at opkøbe loppemarkedsfund og sælge det videre til en højere pris.

En indgang til en stor retro verden

Som retro-entusiast har man tidligere måtte følge en lang række Facebook-grupper, Instagram og diverse køb/salg-sider med alle mulige varetyper spredt ud over landet. Dette simplificerer RETRO. app’en ved at samarbejde med Danmarks største Facebook-grupper for retrovarer og samtidig tilbyde filtrering efter geografisk lokation.

Hvis du har en profil på Instagram, kan du sammenkoble den med retroappen med et enkelt klik. Poster du efterfølgende et billede på Instagram med varer til salg, så behøver du blot at bruge hashtagget #retroapp, hvorefter salgsannoncen automatisk importeres til RETRO.  App’en kan blandt andet hentes på www.retro-app.dk.

Nyt liv til klassisk håndværk

Ser man nærmere på de varer der udbydes, finder du hverken mølædt tøj eller slidte sko. Fokus er skarpt rettet mod lækkert kvalitetspræget vintage boligtilbehør og klassisk møbeldesign med en varme og en autenticitet, man ikke finder i nutidens masseproducerede vareudvalg.

Appen findes til både Google Android og iOS. Så er du på udkig efter vintage-interiør, møbler, keramik, lamper og antik, bør du tage et gratis kig på RETRO. og få et overblik over hvilke gode handler der findes i dit nærområde.

Nøgleord

Billeder

Retro er den nye trend. Retro-app gør det lettere at finde lækre produkter.
Retro er den nye trend. Retro-app gør det lettere at finde lækre produkter.
Download
Retro-app lader retro fans købe og sælge på den gratis markedsplads
Retro-app lader retro fans købe og sælge på den gratis markedsplads
Download

Links

Information om Bazoom

Bazoom
Klostergade 56C
8000 Aarhus

https://heymate.dk/

Følg pressemeddelelser fra Bazoom

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Bazoom

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum