Varde Kommune

Ny app: Borgerne kan nemt indberette fejl og mangler

Del

Varde Kommunes borgere får med ny app endnu nemmere ved at give kommunen et praj, når der er noget galt med veje, stier, strande, vandløb eller grønne områder.

DIGITALISERING

Åbn app’en ”Giv et praj – Varde Kommune”. Angiv placering med ét klik. Fortæl, om dit praj handler om affald, et hul i vejen eller noget helt tredje. Tag et billede. Skriv dit navn. Send.

Så nemt er det nu for borgerne i Varde Kommune at indberette en fejl eller mangel til kommunen. Alt, man har brug for er sin smartphone og et kort øjeblik. Derefter kan man i app’en holde øje med, hvad status på ens praj er.

CITAT

Preben Friis-Hauge, formand for Udvalget for Plan og Teknik i Varde Kommune:

”Det skal være så nemt som muligt at fortælle det til kommunen, hvis man ser et hul i vejen eller en lygtepæl, der ikke virker. Med den nye app tager det kun et meget kort øjeblik at sende fejlen ind til vores folk i Vej og Park, der så løser det.”

”Varde Kommune skal holdes så pæn og ren som muligt, så borgere, turister og virksomheder synes, det er et rart sted at være. Jeg kan kun opfordre til, at man downloader app’en og indberetter det, hvis man støder på noget, der skal rettes op på.”

OM APP’EN

  • App’en hedder: ”Giv et praj – Varde Kommune”
  • Den kan downloades til både iPhones (App Store) og Android-telefoner (Google Play). Det koster ikke noget at downloade og bruge den.
  • ”Giv et praj”-funktionen er også tilgængelig i webbrowser via vardekommune.dk/praj
  • Sweco Danmark A/S har udviklet app’en.

Kontakter

Preben Friis-Hauge
Formand for Udvalget for Plan og Teknik
60 21 45 44
prfh@varde.dk

Billeder

Links

Information om Varde Kommune

Varde Kommune
Varde Kommune
Bytoften 2
6800 Varde

7994 6800http://www.vardekommune.dk/

Om Varde Kommune:
- Det sydvestlige Jylland.
- 52 km sandstrande.
- UNESCO Verdensarv (Nationalpark Vadehavet).
- Tre garnisoner (Oksbøl, Varde og Nymindegab).
- Visionen ”Vi i Naturen”.

Følg pressemeddelelser fra Varde Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Varde Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum