Klimarådet

Ny analyse fra Klimarådet 16. december

Del

En ny analyse fra Klimarådet undersøger barrierer og muligheder for at fremme klimavenlig kost i Danmark. Analysen er tilgængelig for journalister i klausuleret form fra onsdag d. 15. december kl. 8.

Torsdag d. 16. december kl. 6 offentliggør Klimarådet sin nye analyse Klimavenlig mad og forbrugeradfærd – Barrierer og muligheder for at fremme klimavenlig kost i Danmark.

En klausuleret analyse vil være tilgængelig for journalister fra onsdag d. 15. december kl. 8.

Journalister, der ønsker en klausuleret version af rapporten, kan sende en mail med navn og medie til presse@klimaraadet.dk.

For aftale om interview kontakt Klimarådets presseafdeling også på presse@klimaraadet.dk eller på telefon 23 25 00 45.

Kontakter

Information om Klimarådet

Klimarådet
Klimarådet
Nikolaj Plads 26, 2. sal
1067 København K

https://klimaraadet.dk/

Klimarådet er et uafhængigt ekspertorgan, der rådgiver regeringen om, hvordan omstillingen til et klimaneutralt samfund kan ske, så vi i fremtiden kan leve i et Danmark med meget lave udledninger af drivhusgasser og samtidig fastholde bl.a. velfærd og udvikling. Klimarådet skal årligt vurdere, om regeringens klimaindsats anskueliggør, at de danske klimamål nås. Rådet skal desuden bidrage til den offentlige debat og udarbejder også løbende analyser og anbefalinger til klimaindsatsen.

Følg pressemeddelelser fra Klimarådet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Klimarådet

Kommentering af Global Afrapportering 202215.6.2022 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Energistyrelsens globale afrapportering har et højt fagligt niveau – men den giver endnu ikke et godt beslutningsgrundlag, og så mangler der politiske svar på spørgsmål om eksport af grøn energi. Det vurderer Klimarådet i et nyt notat. ”For at afrapporteringen for alvor kan bruges politisk, skal den i højere grad kunne bruges til at identificere reduktionspotentialer og handlemuligheder,” siger Klimarådets formand, Peter Møllgaard.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum