Columbus

Ny analyse af Columbus’ årsregnskab fra Aktieinfo

Del

Analysehuset Aktieinfo har netop publiceret den seneste analyse af Columbus’ regnskab for 2021.

Analysen konkluderer bl.a. at ”Regnskabet for 2021 betegner vi som godkendt. Det har været et begivenhedsrigt år med en ny ledelse, frasalg, store investeringer, implementering den nye kundecentriske strategi med digital rådgivning og samtidig udvikling af en ny global ERP platform – tiltag der skal øge omsætning og indtjening fremadrettet”.

Analysen kan findes her: https://ir.columbusglobal.com/static-files/8402129f-acde-4748-b71e-424f983894c4

Billeder

Information om Columbus

Columbus
Columbus
Lautrupvang 6
2750 Ballerup

https://www.columbusglobal.com/en/

Columbus er en global konsulentvirksomhed specialiseret i digital transformation. I mere end 30 år har vi hjulpet over 2.500 ambitiøse virksomheder med at transformere, maksimere og fremtidssikre deres forretning digitalt. Columbus beskæftiger 1.800 digitale rådgivere og konsulenter indenfor fremstillings- og procesindustrien samt detail og fødevarer. Vi tilbyder end-to-end digitale services og løsninger inden for Strategy & Change, Cloud ERP, Data & Analytics, Application Management, Digital Commerce og Customer Experience. Columbus har hovedsæde i Danmark samt kontorer og partnere over hele verden - vi leverer vores løsninger og tjenester lokalt på globalt plan. www.columbusglobal.com

Følg pressemeddelelser fra Columbus

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Columbus

New analysis of Columbus' financial results for 2021 published by Aktieinfo7.4.2022 14:43:58 CEST | Pressemeddelelse

The stock analyst company Aktieinfo has just published the latest analysis of Columbus' financial statements for 2021. The analysis concludes, among other things, that "We describe the financial results for 2021 as approved. It has been an eventful year with a new management, divestment, large investments, implementation of the new customer-centric strategy with digital advisory and at the same time implementation of a new global ERP platform – initiatives to increase revenue and earnings in the future". The analysis can be found here (in Danish only): https://ir.columbusglobal.com/static-files/8402129f-acde-4748-b71e-424f983894c4

Columbus støtter det ukrainske folk24.3.2022 16:06:42 CET | Pressemeddelelse

Vi er dybt berørt af Ruslands invasion af Ukraine. Vi fordømmer disse voldelige handlinger, som har haft enorm indflydelse på millioner af menneskers liv. Netop nu bekymrer vi os for vores ukrainske kolleger og deres familier. Vi har et mindre antal tilknyttede konsulenter i Ukraine, og vi tager alle tilgængelige midler i brug for at opretholde deres sikkerhed. Vi koordinerer økonomisk, logistisk og praktisk hjælp til de familier, som forlader landet og fortsætter med at støtte dem, som har valgt at blive. Vi mener, det er vores forpligtelse at hjælpe med at lindre menneskelige lidelser i vores samfund. Derfor yder Columbus humanitær hjælp gennem donationer til UNICEF, Røde Kors, Red Barnet, og Norsk Flyktninghjelpen for at støtte de afgørende indsatser for at redde liv og skabe sikkerhed for de ukrainske børn og deres familier. Columbus og vores medarbejdere har indtil videre doneret 250.000 kroner. Mange medarbejdere er aktive i lokale initiativer og assisterer ved humanitære tiltag.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum