Region Hovedstaden

Ny ambulancechef kommer til Region Hovedstaden med bred og international erfaring

Del

Region Hovedstaden byder Thomas Reimann velkommen i en nyoprettet stilling som ambulancechef

Den nye ambulancechef i Region Hovedstaden - Thomas Reimann - har ledererfaring fra Falck samt Hamad Medical Corporation i Qatar.
Den nye ambulancechef i Region Hovedstaden - Thomas Reimann - har ledererfaring fra Falck samt Hamad Medical Corporation i Qatar.

Det er en særdeles erfaren ambulancechef, der vil stå i spidsen for regionens nye ambulancetjeneste.

45-årige Thomas Reimann har ni års erfaring fra Falck som bl.a. operativ redningsleder og vagtcentral- og redningschef. Senest har han været vicedirektør for Hamad Medical Corporation i Qatar, hvor han har opbygget ambulance- og redningstjenesten til et internationalt niveau og været topleder for 2.000 medarbejdere. Freddy Lippert, direktør for Region Hovedstadens Akutberedskab, glæder sig over valget af ny ambulancechef:

”Det er en virkelig god nyhed at få en så erfaren international kapacitet til fremtidens ambulancetjeneste i Region Hovedstaden. Thomas har stor ledelsesmæssig erfaring både politisk, strategisk og operationelt, og han har en særlig faglig interesse for det akutte beredskab”, siger han.

I hovedstadsregionen kommer Thomas Reimann til at stå i spidsen for opbygning af en ambulancetjeneste, der i fremtiden skal køre en fjerdedel af regionens ambulancer. Koncerndirektør Dorthe Crüger hilser den nye ambulancechef varmt velkommen:

”Thomas Reimann er den helt rigtige til at udvikle og lede regionens nye ambulancetjeneste. Han har den brede og solide erfaring, der skal til for at stå i spidsen for et godt arbejdsmiljø, stærke relationer med resten af det akutte sundhedsvæsen og en stabil ambulancedrift for patienterne”.

Opbygning af ny ambulancetjeneste
Region Hovedstadens nye ambulancetjeneste skal være klar til februar 2023, hvor den skal have hovedbase i Hvidovre området og i samarbejde med Falck udvikle fremtidens ambulancetjeneste. Fokus vil være ambulancernes fremtidige opgaver i samfundet, samt rekruttering og fastholdelse af medarbejdere gennem kompetenceudvikling og nye opgaver tæt på borgerne.

Thomas Reimann ser frem til at gå forrest i opbygningen af den nye ambulancetjeneste:

”Det bliver utroligt spændende at skabe en ny ambulancetjeneste, der er god og driftssikker for borgere i Region Hovedstaden. Og jeg glæder mig meget til at arbejde tæt sammen med ambulancemedarbejdere og samarbejdspartnere om at udvikle en solid og fremtidssikret ambulancedrift”, siger han.

Den nye ambulancechef begynder seneste 1. juni, og indtil da deltager han i forberedelserne af regionens ambulancetjeneste med de nye kontrakter i 2023, og i den første tid med særlig fokus på overgangen fra de nuværende til nye kontrakter.

Thomas Reimann er er 45 år, gift og har to voksne børn.

Fakta om ambulancedrift i Region Hovedstaden

Fremtidens ambulancetjeneste bliver et samarbejde mellem Region Hovedstadens Akutberedskab og Falck som privat leverandør. Ambulancechefen bliver en del af Akutberedskabet, der står for den regionale vagtcentral med sundhedsfaglige opkald til 1-1-2, Akuttelefonen 1813, det operative sundhedsberedskab samt ambulancer, akutlægebiler og en lang række specialfunktioner. Region Hovedstaden har valgt Falck og Akutberedskabet til at stå for ambulancedriften efter et udbud i 2021.

For yderligere kontakt regionens pressevagt på presse@regionh.dk

Billeder

Den nye ambulancechef i Region Hovedstaden - Thomas Reimann - har ledererfaring fra Falck samt Hamad Medical Corporation i Qatar.
Den nye ambulancechef i Region Hovedstaden - Thomas Reimann - har ledererfaring fra Falck samt Hamad Medical Corporation i Qatar.
Download

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum