Ny aftale rammer de forkerte

Del

Ny aftale er et skridt i den forkerte retning og rammer lige præcis de to brancher – bygge- og installationsbranchen - som i forvejen er i front, når det gælder om at oprette uddannelsesaftaler og praktikpladser.

Regeringen, Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet har netop indgået en ny politisk aftale, der stiller krav om at oprette praktikpladser ved statslige udbud til mere end fem millioner kroner.

I dag er grænsen ti millioner kroner.

”Det er et skridt i den forkerte retning, for det rammer lige præcis de to brancher – bygge- og installationsbranchen - som i forvejen er i front, når det gælder om at oprette uddannelsesaftaler og praktikpladser”, siger Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ Installationsbranchen.

”Det er virksomheder, som er i stand til at levere gode uddannelser. Derfor virker det underligt, at de nu skal udsættes for regulering og ikke selv have ansvaret for at vurdere, hvor mange de kan uddanne”, siger Niels Jørgen Hansen.

For yderligere information kontakt Niels Jørgen Hansen på mobil 40 74 43 60

Information om TEKNIQ Arbejdsgiverne

TEKNIQ Arbejdsgiverne
Paul Bergsøes Vej 6
2600 Glostrup

4343 6000http://www.tekniq.dk/

Følg pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum