Norlys

Ny aftale mellem Norlys og Heimstaden kan give 20.000 boliger fibernet

Del
Norlys har indgået en aftale med Danmarks største private boligudlejer Heimstaden Danmark om muligheden for fibernet til knap 400 boligejendomme fordelt over hele landet.

Energi- og telekoncernen Norlys har lavet en rammeaftale med Heimstaden Danmark, som udlejer og administrerer bolig- og erhvervsejendomme over hele Danmark. Aftalen betyder, at Heimstadens knap 400 danske ejendomme med mere end 20.000 lejemål til private og erhverv kan få mulighed for fibernet.

- Med aftalen fremtidssikrer vi den digitale infrastruktur for vores mange lejere. Hurtigt internet er efterhånden lige så vigtigt som rindende vand eller strøm i kontakterne. Aftalen med Norlys giver mange af vores lejere frit valg blandt 12 udbydere på et åbent og lynhurtigt fibernet, hvor de selv kan vælge internet efter deres behov. Det gør mange lejemål endnu mere attraktive for vores lejere, siger adm. direktør for Heimstaden Danmark Michael Byrgesen Hansen.

Største aftale til dato

Aftalen med Heimstaden Danmark er den største aftale, Norlys har lavet med en boligudlejer inden for det private udlejningsmarked.

- Norlys har bevæget sig ind på nye fibermarkeder på Fyn og Sjælland mod målet om at bliver mere nationale. Aftalen med Heimstaden Danmark er et stort og vigtigt skridt, der netop skal hjælpe os med at få et godt fodfæste på fibermarkedet i de bynære områder over hele Danmark, siger Torben Poulsen, direktør i Norlys Fibernet.

Rammeaftalen betyder, at Norlys kan udrulle fiberkabler og sælge fibernet til Heimstadens danske ejendomme, hvor det giver gensidig mening. Selve udrulningen sker uden beregning, og et analysearbejde er nu i gang for at identificere de ejendomme, der kan få gavn af et åbent fibernet fra Norlys.

Kontakter

Billeder

Information om Norlys

Norlys
Norlys
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

https://norlys.dk/

Om Norlys

Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med ca. 800.000 andelshavere, 1,7 millioner kunderelationer, 3.000 medarbejdere og over 100 år på bagen.

Som andelsejet selskab ligger det dybt i vores DNA at tage ansvar for mere end os selv. Derfor leverer vi ikke bare fremtidssikrede løsninger til danske hjem og virksomheder. Vi arbejder målrettet for grøn og digital omstilling af hele vores samfund. Og brænder for at skabe fremskridt for både mennesker, lokalmiljø og klima.

Om fibernet fra Norlys

Norlys ejer Danmarks største fibernet. Med et åbent fibernet får man mulighed for selv at vælge internet og tv blandt 12 serviceudbydere. Det kan man læse mere om på norlys.dk/fritvalg.

Om Heimstaden

Heimstaden er et af Europas ledende boligejendomsselskaber og -investor med cirka 155.000 lejeboliger i 10 lande. Heimstaden køber, udvikler og forvalter lejeboliger i et evighedsperspektiv. Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skaber Heimstaden værdi for vores ejere og lejere og udlever vores vision om at skabe boliger med omtanke – for en enklere og bedre hverdag. Hele koncernen tæller godt 2.500 ansatte i 10 lande.

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum