Ny aftale mellem ISOBRO og Mastercard sikrer flere penge til indsamlingsorganisationer

Del

Mastercard, som i dag driver Betalingsservice, og ISOBRO, Indsamlingsorganisationernes brancheorganisation, har indgået en aftale specifikt for indsamlingsorganisationer, der bruger Betalingsservice. Det sker ud fra en fælles ambition om at styrke organisationernes arbejde.

Foto: Oliver Botfeldt.
Foto: Oliver Botfeldt.

Med 225 medlemmer repræsenterer indsamlingsorganisationernes brancheforening ISOBRO en meget stor del af arbejdet med velgørenhed i Danmark. Rigtig mange danskere støtter loyalt op om organisationernes arbejde og vælger at bidrage med overførsler gennem Betalingsservice.

I en ny aftale har Mastercard og ISOBRO i fællesskab styrket organisationernes arbejde ved at sætte en ny pris på overførsler specifikt til indsamlingsorganisationerne. Aftalen betyder, at prisen for en overførsel fremover bliver 99 øre.

”Vi er meget tilfredse med, at vi nu har en aftale om et beløb for overførsler, som vi vurderer, kan sikre omkring 41 millioner kr. årligt til vores medlemmers uvurderlige arbejde. Mange af vores medlemmer har undervejs i processen været meget involveret og har presset på for, at der kunne frigives flere midler til velgørenhed. Vi har haft en tæt og konstruktiv dialog med Mastercard, som med en ny løsning også bakker op om indsamlingsorganisationerne og den vigtige rolle, de har i samfundet,” siger Ann Leistiko, formand for ISOBRO.

”Vi har en fælles ambition og et samarbejde, som vi ser frem til at udvikle. Vi vil blandt andet drøfte, hvordan Mastercard også kan bidrage med yderligere ressourcer, kompetencer og viden, som vil være til gavn for vores medlemmer.”

Mastercard overtog Betalingsservice sidste år og har siden haft en konstruktiv dialog for at finde en god løsning sammen med ISOBRO. Mastercard ser med aftalen frem til at styrke organisationernes arbejde gennem de bidrag, som i dag modtages via Betalingsservice. Mastercard tilbyder udover den traditionelle forretning med betalingskort løsninger til digital betaling af regninger, konto-til-konto overførsel mv. Selskabet har i dag mere end 300 medarbejdere i Danmark og Norge.

”I Mastercard har vi en lang tradition for at samarbejde med indsamlingsorganisationer, og det kan vi nu også knytte til vores nye aktiviteter i Danmark. Aftalen med ISOBRO er skræddersyet til at støtte op om deres arbejde og giver os mulighed for at demonstrere, at vi anerkender den særlige rolle og betydning, som indsamlingsorganisationerne har,” siger Peter Klein, Executive Vice President i Mastercard.

Den nye pris for overførsler med Betalingsservice for ISOBROs medlemmer vil gælde fra 1. juli 2022.

Kontakt:

ISOBRO

Formand Ann Leistiko, mobil 2240 1043

Mastercard

Michael Basland, Director of communications

mobil 2613 3612

michael.basland@mastercard.com

Billeder

Foto: Oliver Botfeldt.
Foto: Oliver Botfeldt.
Download

Information om ISOBRO

ISOBRO
Peter Bangs Vej 5B
2000 Frederiksberg

38 38 46 80https://isobro.dk/

Om ISOBRO

ISOBRO - Indsamlingsorganisationernes brancheorganisation – arbejder for at styrke medlemmerne og fremme deres fælles interesser, under hensyntagen til det enkelte medlems selvstændighed og handlefrihed, og at virke for en sund, etisk og samfundsansvarlig udvikling af indsamlingssektoren i Danmark, således at medlemmerne på bedst mulige måde kan løse deres opgaver. ISOBRO har 225 medlemmer og koordinerer en lang række indsamlingsaktiviteter på tværs af medlemmer eller hele branchen. Organisationen omfatter både internationale indsamlingsorganisationer, kirkelige organisationer, nationale, sociale og humanitære organisationer, natur, miljø og dyreværnsorganisationer og sygdomsbekæmpende organisationer.

Om Mastercard

Mastercard er en global teknologivirksomhed inden for betalingsløsninger. Med opkøbet i Danmark og Norge af Nets Corporate Services-forretning sidste år har Mastercard fået en mere markant position i Danmark og det øvrige Norden. Mastercard Payment Services omfatter bl.a. Betalingsservice i Danmark og tilbyder løsninger til digital betaling af regninger, konto-til-konto overførsler, realtidsoverførsler mv. og har mere end 300 medarbejdere i Danmark og Norge.

Følg pressemeddelelser fra ISOBRO

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.