Redning Danmark

Ny afgørelse banker Redning Danmark ind i vejhjælpens Superliga

Del

Det nye og landsdækkende vejhjælpsfirma, Redning Danmark, der på kort tid er vokset markant, er blevet frifundet for påstanden om, at virksomheden brød konkurrenceklausul med SOS Dansk Autohjælp

København, 27. november 2017 Den nye og hastigt voksende spiller på markedet for vejhjælp, Redning Danmark, får nu ekstra medvind på vejene.

En ny kendelse fra Sø- og Handelsretten fastslår, at stationsejere, der tidligere har kørt for SOS Dansk Autohjælp, uden problemer kan køre for Redning Danmark. Dermed er den sidste hindring ryddet af vejen for endnu større vækst.

”Vi er glade for afgørelsen. Vi har hele tiden ment, at vi opførte os loyalt og efter bogen, da vi etablerede Redning Danmark. Det giver dommerne os ret i”, siger administrerende direktør, Uffe Dalsgaard fra Redning Danmark.

Landet over kører vejhjælpen ud fra en række stationer for at hjælpe nødstedte folk på vejene. I juni i år gik 20 stationsejere, hvoraf de fleste tidligere havde kørt for SOS Dansk Autohjælp, sammen i Redning Danmark. Mange af disse stationsejere er blandt landets mest erfarne autohjælpere, idet de var med til at starte det ikoniske Dansk Autohjælp.

Da stationsejerne brød ud af SOS Dansk Autohjælp, påstod SOS Dansk Autohjælp, at stationsejerne brød en konkurrenceklausul. SOS Dansk Autohjælp bad i den forbindelse Sø- og Handelsretten om at nedlægge forbud, så stationsejerne ikke måtte køre i seks måneder.

Men konkurrenceklausulen var ulovlig, vurderer retten. Dermed har stationsejerne i Redning Danmark rettens ord for, at de kan bruge den store erfaring, som de har oparbejdet gennem generationer – herunder i regi af SOS Dansk Autohjælp.

180 EU-certificerede reddere kører ud fra Redning Danmarks stationer, der ligger over hele Danmark. I august valgte Falck Redning Danmark som samarbejdspartner. Dermed kunne Redning Danmark levere en del af autohjælpsydelserne til Falcks kunder i Danmark.

Med kendelsen fra Sø- og Handelsretten er den sidste sten ryddet af vejen for, at endnu større aftaler kan indgås.

”Vi har oplevet vældig stor interesse fra store kunder, der ønsker at indgå aftaler med os, men som har afventet udfaldet af sagen. Nu kan vi få lukket en række aftaler endeligt”, siger administrerende direktør, Uffe Dalsgaard.

Redning Danmark kører mellem 150.000 – 200.000 ture om året.

SOS Dansk Autohjælp A/S skal betale sagsomkostningerne på 250.000 kr.

Nøgleord

Kontakter

Uffe Dalsgaard, administrerende direktør
Redning Danmark
Torveporten 2, 3. sal
2500 Valby
M: +45 25 33 24 72
E: ud@redningdanmark.dk

Information om Redning Danmark

Redning Danmark
Redning Danmark
Torveporten 2, 3. sal
2500 Valby

http://www.redningdanmark.dk/