Sweco

Ny afdelingsdirektør i Swecos Byggeri-division

Del

Thomas Hejnfelt er ansat som ny afdelingsdirektør for Design Hovedstaden i Swecos Byggeri-division fra den 15. oktober 2020. Han genforenes med gamle Sweco-kolleger efter fire år uden for virksomheden hos NCC og senest i en stilling som teknisk direktør i MT Højgaard.

Thomas Hejnfelt, ny afdelingsdirektør for Design Hovedstaden i Swecos Byggeri-division.
Thomas Hejnfelt, ny afdelingsdirektør for Design Hovedstaden i Swecos Byggeri-division.

Efter godt fire år i stillinger hos NCC og MT Højgaard vender Thomas Hejnfelt nu retur til Sweco, som han var ansat hos i perioden 2007 til 2016. Thomas Hejnfelt får i sin nye stilling ansvar for Byggeri-divisionens projekter i hovedstaden, og han afløser Anni Schmidt Nielsen, der pr. 1. november tiltræder i rollen som Program Manager med ansvar for den kommende ERP-implementering i Sweco.

”Min første lange ansættelse i Sweco gav mig et særligt forhold til virksomheden, og derfor er jeg utroligt glad for at kunne vende tilbage i en ny spændende stilling. Mens jeg har været væk, er Sweco blot blevet endnu mere interessant, særligt efter opkøbet af Årstiderne Arkitekter og KANT Arkitekter. Det giver os en ekstra strategisk dimension og en mulighed for at levere mere værdi til kunderne,” forklarer Thomas Hejnfelt.

Han tilføjer:

”Jeg har et godt kendskab til Sweco, jeg kender værdierne og potentialet. Efter mine år i entreprenørbranchen, hvor jeg har set projekterne fra et andet perspektiv, kommer jeg med en forståelse for, hvordan vi endnu bedre skaber værdi for kunderne. Det er langt hen ad vejen et spørgsmål om at arbejde effektivt sammen gennem integreret samarbejde. Byggebranchen har et stort potentiale i at optimere processer og udnytte teknologier for at skabe de bedste projekter. Dem glæder jeg mig til at realisere – sammen med kompetente kolleger i hele Sweco,” siger Thomas Hejnfelt.  

En gevinst for kunderne

I MT Højgaard havde Thomas Hejnfelt ansvar for projekteringsledelse, Virtual Design & Construction (VDC) og tilbudssupport, og før det som sektionsdirektør for Engineering, Byggeri. I NCC havde han ansvaret for VDC, og i sin første periode i Sweco arbejdede han først i konstruktionsafdelingen og siden i afdelingen for Projekt- og Byggeledelse. Under hele sin ansættelse hos Sweco havde Thomas ansvar for BIM-udviklingen.

”Jeg glæder mig meget over, at vi har fået Thomas tilbage i Sweco. Han har solid erfaring fra rådgiverbranchen, og den seneste erfaring fra entreprenørbranchen giver en dimension mere til gavn for vores projekter. Thomas’ brede tilgang og evne til at se projekterne fra flere vinkler er en klar fordel, når vi designer og udvikler de optimale løsninger for kunderne. Hans erfaring inden for det digitale felt er afgørende for vores fortsatte udvikling og optimering af vores forretning, og jeg er sikker på, at Thomas bliver en gevinst for forretningen og vores kunder,” siger Lars Bork, direktør i Swecos Byggeri-division.

Thomas Hejnfelt er uddannet civilingeniør fra DTU i 2007 med speciale i bærende konstruktioner og BIM. Derudover har han ligeledes fra DTU en diplomuddannelse i ledelse, som han færdiggjorde i 2017. Thomas bor i Espergærde sammen med sin hustru Karina og deres to børn.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Thomas Hejnfelt, ny afdelingsdirektør for Design Hovedstaden i Swecos Byggeri-division.
Thomas Hejnfelt, ny afdelingsdirektør for Design Hovedstaden i Swecos Byggeri-division.
Download

Information om Sweco

Sweco
Sweco
Ørestads Boulevard 41
2300 København S

+45 7220 7207https://www.sweco.dk/

Sweco er Europas største virksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning med kontorer i 14 lande. Virksomhedens 17.500 medarbejdere planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund og løser hvert år opgaver i 70 lande over hele kloden. Sweco er noteret på Nasdaq Stockholm og omsatte i 2019 for 20 milliarder svenske kroner.

I Danmark er Sweco én af de førende rådgivningsvirksomheder på vækstmarkeder inden for vand, energi, transport, planlægning og design. Virksomhedens decentrale organisation er opbygget, så det er muligt at arbejde på tværs af faglige og geografiske grænser og dermed sætte virksomhedens samlede viden i spil til gavn for kundernes projekter.

Den decentrale tilgang giver mange små agile teams med stor handle- og beslutningskraft, højt kundenærvær og engagement. Sweco tilbyder multidisciplinær, integreret rådgivning ud fra den overbevisning, at det skaber størst mulig værdi for kunden, og vi ønsker at være kendt som den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise.

Følg pressemeddelelser fra Sweco

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sweco

Lad os redefinere byrummet – og prioritere mennesker først28.4.2021 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Mere end 70% af indbyggerne i europæiske byer er udsat for luftforurening ifølge Det Europæiske Miljøagentur, og Verdenssundhedsorganisationen WHO vurderer, at 1 million dødsfald i Europa hvert år er relateret til fysisk inaktivitet. Nøglen til en sundere, mere produktiv, grønnere og mindre forurenet by kan være en ny måde at planlægge og designe på, der tager afsæt i ideen om en fælles hastighed i byens gader.

Sweco Danmark fastholder rekordhøjt indtjeningsniveau og toplinie-vækst i corona-året 202015.4.2021 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

I et udfordrende år har arkitekt- og ingeniørvirksomheden formået at løfte omsætningen og vokse organisationen. Omsætningen stiger med 4% til 1,3 mia. kr., mens indtjeningsevnen fastholdes i niveauet 8%. ”Vi har oplevet modvind, men ikke nedgang,” siger CEO Dariush Rezai, der sender en stor cadeau til medarbejderne for at arbejde sig ud af de udfordringer, som 2020 bød på. 2021 er startet fornuftigt, og der rekrutteres nu til alle dele af forretningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum