Nuuday

Nuuday styrker tilbud til erhvervskunder med nyt selskab

Del

Små og mellemstore virksomheder får fremover endnu nemmere ved at få opfyldt deres behov for telefoni og digitale services, når Nuuday-familien får et nyt medlem. Relatel hedder det nye teleselskab, som er en sammenlægning af det tidligere Firmafon og Fullrate Pro, der hver især har leveret imponerende resultater.

Selvom navnet er nyt, og ambitionerne er tårnhøje, så står Relatel på et solidt fundament af erfaring og attraktive produkter. Fullrate Pro har haft stor succes med at tilbyde enkle mobilløsninger og Firmafon har specialiseret sig i at skabe cloudbasererede og brugervenlige kommunikationsløsninger.

Den nye virksomhed bygger videre på disse kvaliteter, og som navnet antyder vil Relatel fokusere på at skabe relationer mellem virksomheder og deres kunder.

”Vi har et rigtig godt udgangspunkt for at opbygge en endnu stærkere position i markedet blandt de små og mellemstore virksomheder. Det udnytter vi på den bedst mulige måde ved at samle Fullrate Pro og Firmafon og fokusere kræfterne i Relatel,” siger adm. direktør Peter Engelbrecht

Det er særligt gennem et højt serviceniveau, innovative omstillingsløsninger og suveræn brugervenlighed, at Relatel vil slå konkurrenterne. På mobilområdet vil Relatel udnytte sit i forvejen store kendskab til hvad små og mellemstore virksomheder har brug for, og har blandt andet udviklet en app, der er nem at anvende og med vilkår, som er nemme at forstå.

”Efterspørgslen efter let anvendelige og fleksible produkter vil stige markant de kommende år, og det kommer vores produkter i høj grad til at afspejle. Fællesnævneren for alle vores produkter og services bliver, at vi udvikler dem på baggrund af den feedback, kunderne giver os, så de løsninger vi leverer altid, er præcis hvad virksomhederne efterspørger. Den tætte kundekontakt bliver selve DNAet i Relatel, og vi skal ind i virksomhedernes bevidsthed som det naturlige førstevalg, når det kommer til enkle og brugervenlige kommunikations- og teleløsninger,” siger Peter Engelbrecht.

Målsætningen er ved udgangen af 2020 at nå en omsætning på 150 mio. kr. hvilket vil svare til en vækst på ca. 20 procent. En ambitiøs, men realistisk målsætning, vurderer Peter Engelbrecht:

”Hvis du vil gøre en positiv forskel i den her branche, er du simpelthen nødt til at være lidt fandenivoldsk og turde have lidt store armbevægelser. Med succesen i Firmafon og Fullrate Pro i ryggen og vores udvikling af egne, unikke softwareprodukter tør jeg også godt tro på, at Relatel nok skal klare sig godt. Men den succes opnår vi kun gennem hårdt arbejde og respekt for det marked, vi opererer i.”

Med sit særlige fokus på de små og mellemstore virksomheder bliver Relatel et godt supplement til TDC Erhverv, som har en stærk markedsposition blandt især de større virksomheder. Dermed bliver Nuudays samlede tilbud til erhvervskunderne styrket markant. Relatel har godt 100 medarbejdere fordelt på Østerbro, Taastrup og Slagelse.

Kontakter

Billeder

Adm. direktør Peter Engelbrecht
Adm. direktør Peter Engelbrecht
Download
Download

Information om Nuuday

Nuuday
Teglholmsgade 1
0900 København C

https://nuuday.dk/

Om Nuuday
Nuuday leverer innovative digitale services inden for telefoni, bredbånd og tv til private og virksomheder samt bl.a. cloud-baserede samarbejds- og kommunikationsløsninger til erhvervsmarkedet. Nuuday består af en række brands, som udfylder forskellige behov hos privat- og erhvervskunder. YouSee, Telmore, Hiper og Blockbuster servicerer danskere på tværs af alder, køn og bopæl på privatmarkedet. På erhvervsmarkedet servicerer Nuuday mindre såvel som store erhvervsvirksomheder med TDC Erhverv, Netdesign, Relatel og Secu. Nuuday beskæftiger omkring 4.500 medarbejdere på tværs af Danmark og har mere end 6 mio. privat- og erhvervskundeforhold.

Følg pressemeddelelser fra Nuuday

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nuuday

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum