Nuuday

Nuuday fortsætter stabil udvikling i 3. kvartal, der bød på nye produktlanceringer for YouSee og TDC Erhverv

Del
Nuuday leverer stabil serviceomsætning i 3. kvartal og fortsætter missionen om at stabilisere kundebasen med vækst inden for de strategisk vigtige områder mobil og højhastighedsbredbånd. Den succesfulde lancering af YouSee Play og nytænkningen af ​​TDC Erhvervs tilbud til små- og mellemstore virksomheder viser de første resultater af Nuudays investering i bedre produkter og kundeoplevelser.
Nuuday leverer stabil serviceomsætning i 3. kvartal og fortsætter missionen om at stabilisere kundebasen med vækst inden for de strategisk vigtige områder mobil og højhastighedsbredbånd.
Nuuday leverer stabil serviceomsætning i 3. kvartal og fortsætter missionen om at stabilisere kundebasen med vækst inden for de strategisk vigtige områder mobil og højhastighedsbredbånd.

Serviceomsætningen steg en smule i forhold til andet kvartal og landede på DKK 3,325 mia. I forhold til samme periode året før faldt serviceomsætningen dog med 0,4%. Mobilområdet fortsatte med at vokse støt og vækstede med hele 14.000 abonnementer på tværs afprivatkunde- og erhvervsmarkedet. Antallet af bredbåndsabonnementer faldt med 4.000 men det strategisk vigtige område højhastighedsbredbånd (coax og fiber) steg med 3% i takt med, at Nuuday fortsatte med at udvide sin tilstedeværelse på regionale fibernetværk. I 3. kvartal påbegyndtebåde YouSee og TDC Erhverv således salget af fiberbaserede løsninger på Energi Fyns fibernet.

Fastnettelefoni faldt med 17.000 abonnementer,og TV-kundebasen havde tilsvarende en nedgangpå 13.000 abonnementer i 3. kvartal, hvilket afspejler de fortsatte strukturelle forandringer i efterspørgslen efter fastnettelefoni og traditionelle tv-pakker.

“Vores resultater i 3. kvartalviser, at vi leverer på vores mission om at stabilisere kundebasen, særligt inden for strategisk vigtige områder, mens vi forbedrer kvaliteten af vores produkter og kundeoplevelser. Samtidig accelererer vi transformationen af vores underliggende forretning”, udtaler Nuuday CEO, Jon James.

EBITDA steg for 3. kvartal i træk, men faldt med 12,1% (ekskl. transformationsomkostninger*) ift. samme periode året før. Bruttoavance faldt pga. stigende energipriser, øgede omkostninger til indholdsrettighedersamt den fortsatte migration fra DSL til højhastighedsbredbånd. Driftsomkostningerne steg i 3. kvartal med 2,3% ift. samme periode året før (ekskl. transformationsomkostninger) påvirket af engangsbesparelser inden for IT i samme periode sidste år. Den underliggende tendens er fortsat, at driftsomkostningerne reduceres som følge af Nuudays fortsatte fokus på driftsforbedringer, der mere end kompenserer for investeringer i bedre kundeoplevelser, cloud-tjenester og højere marketingudgifter.

I august lancerede TDC Erhverv et opdateret og forbedret tilbud til SMV-segmentet inklusiv en ny markedsstandard for integrerede IT-sikkerhedsløsninger som modsvar på de stigende eksterne sikkerhedstrusler, SMV’er er særligt sårbare over for. I samme måned fik TDC Erhverv bekræftet sin position som den foretrukne partner til store offentlige kunder ved at vinde udbuddet om levering af en samlet integreret løsning af teletjenester til Region Syd.

YouSee lancerede i september det nye underholdningsprodukt YouSee Play, der tilbyder et mere relevant og skræddersyet tv- og streamingtilbud til en attraktiv pris, som matcher danske forbrugeres ændrede tv-vaner. Danmarks største antenneforening - Antenneforeningen Aarhus – valgte efterfølgende YouSee som ny partner for deres egen tjenesteudbyder Vios netop pga. YouSee Play som et fremtidssikret digitalt produkt.

“Vores innovative produktudvikling er i gang med at materialisere sig. Jeg er opmuntret af de første kundereaktioner på YouSee Play, som viser, at YouSeeogså i fremtiden vil have plads som den foretrukne leverandør af underholdningsprodukter til danske forbrugere. Jeg er også glad for at se, at TDC Erhverv styrker sin førende position over for danske virksomheder og organisationer, hvad enten det er SMV’er eller vores største offentlige kunder. Vi fortsætter med at eksekvere på vores strategi om at blive Danmarks mest innovative og gennemført digitale tjenesteudbyder, der leverer de bedste kundeoplevelser”, siger Jon James. 

----- 

Pressekontakt: Mikkel Riis-Jørgensen, Tlf.: 30442244, Mail: mikri@nuuday.dk 

*Fra dette kvartal og fremover vil transformationsomkostninger blive opgjort separat. Transformationsomkostninger omfatter udelukkende omkostninger, der ophører med at eksistere, når transformationen er gennemført, og som er direkte relateret til Nuudays omfattende virksomhedstransformation, som f.eks. IT-omkostninger, eksterne udgifter og personaleomkostninger for medarbejdere, der arbejder med transformationen, samt ekstra omkostninger forbundet med drift og vedligeholdelse af parallelle systemer under transformationen. Transformationsomkostningerne er fuldt finansieret og dækket af Nuudayskontantbeholdning.    

Billeder

Nuuday leverer stabil serviceomsætning i 3. kvartal og fortsætter missionen om at stabilisere kundebasen med vækst inden for de strategisk vigtige områder mobil og højhastighedsbredbånd.
Nuuday leverer stabil serviceomsætning i 3. kvartal og fortsætter missionen om at stabilisere kundebasen med vækst inden for de strategisk vigtige områder mobil og højhastighedsbredbånd.
Download

Information om Nuuday

Nuuday
Teglholmsgade 1
0900 København C

https://nuuday.dk/

Om Nuuday
Nuuday består af en række stærke brands, der tilsammen leverer innovative digitale services inden for TV, bredbånd, netværk og telefoni til private kunder og virksomheder. YouSee, Telmore, Hiper, eesy og Blockbuster servicerer danskere på tværs af alder, køn og bopæl på privatmarkedet. På erhvervsmarkedet servicerer Nuuday mindre såvel som store erhvervsvirksomheder med TDC Erhverv, Netdesign og Relatel. Nuuday beskæftiger omkring 3.700 medarbejdere på tværs af Danmark og har ca. 6 mio. privat- og erhvervskundeforhold.

Læs mere om Nuuday på nuuday.dk.

Følg pressemeddelelser fra Nuuday

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nuuday

Nuuday skyder 2023 i gang med vækst i underliggende EBITDA og kundetilgang inden for strategiske kerneområder, alt imens virksomhedstransformationen bevæger sig hastigt fremad12.5.2023 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Nuuday leverede på sin strategi om at stabilisere forretningen og vokse inden for mobiltjenester og højhastighedsbredbånd i Q1. Q4's positive EBITDA-trend fortsatte med en underliggende EBITDA-vækst på 3,7% YoY, alt imens Nuuday fortsætter rejsen mod at blive en strømlinet digital tjenesteudbyder, der nu for 8. år i træk opererer på Danmarks bedste mobilnet.

Bedst i test: Nuudays kunder er for ottende år i træk koblet på Danmarks bedste mobilnet med landsdækkende 5G-dækning3.5.2023 09:18:05 CEST | Pressemeddelelse

Teknologisk Institut har igen i år målt mobilnetværksoplevelsen i Danmark, og for ottende år i træk bliver TDC NET’s mobilnet målt til at være bedre end konkurrenternes. Dermed kan Danmarks største teleudbyder Nuuday, som opererer på TDC NET’s netværk, levere landets bedste mobilnetværksoplevelse til kunderne gennem sine brands YouSee, Telmore, TDC Erhverv, Eesy og Relatel.

Ny forbrugerundersøgelse: Hiper udbygger føringen som danskernes favoritinternet19.4.2023 14:24:10 CEST | Pressemeddelelse

Internetudbyderen Hiper udbygger igen sin førerposition, når det kommer til forholdet til de danske kunder. Det viser den seneste store forbrugerundersøgelse fra Loyalty Group, hvor Hiper kåres af forbrugerne som både den udbyder, der giver mest værdi for pengene, og den som flest vil anbefale. Derudover vinder Nuuday-virksomheden Hiper for første gang prisen som den mest kundevenlige internetudbyder – og det er ifølge Hipers direktør, Mads Hein, et klart udtryk for virksomhedens succesfulde strategi om at fokusere på fiberinternet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum