NordicBet

Nullert giver Danmark 22 procents chance for VM

Del

Ovenpå gårsdagens 0-0-resultat i Rumænien har Danmark 22 procents chance for at kvalificere sig til VM. Så præcis er NordicBet i sin vurdering.

Efter Polens 2-1-sejr på udebane over Montenegro ligner det kampen om andenpladsen for gruppens øvrige hold. Og her var Danmarks 0-0-resultat mod Rumænien på ingen måder en katastrofe.

Hos NordicBet er Danmark i hvert fald favorit til at snuppe andenpladsen, som under normale omstændigheder giver adgang til de afgørende playoff-kampe. Det er dog kun de otte bedste toere, der forlænger håbet om VM, og her er Danmark i risiko for at blive sorteper. Helt præcist vurderer bookmakeren, at Danmark har 22 procents chance for at kvalificere sig til VM i Rusland. I skrivende stund er der odds 4,25 at hente på, at det sker.

”Vi vurderer faktisk, at Danmark med 0-0-resultatet i Rumænien har øget sine chancer for at kvalificere sig til VM. Montenegro tabte, hvilket var meget vigtigt for os. Nu har vi hæderlige muligheder for at snuppe andenpladsen i gruppen, og så skal vi håbe på, at vi har samlet nok point i det interne toer-regnskab. Herefter gælder to knald-eller-fald-kampe, hvor alt kan ske”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Kvalificerer Danmark sig til VM i Rusland i 2018?

JA              4,25

NEJ            1,18


Hvilket hold vinder VM-kvalifikationsgruppe E?

Polen                            1,25

Danmark                       6

Montenegro                   8,50

Rumænien                    12

Armenien                      250

Kasakhstan                   1000

Find spillet på www.nordicbet.dk under  Fodbold – VM – VM Kval UEFA

Kontakter

Billeder

Links

Information om NordicBet

NordicBet
NordicBet
Flæsketorvet 26-28, 1. sal
1711 København V

+4526708566http://www.nordicbet.dk

Følg pressemeddelelser fra NordicBet

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra NordicBet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum