Erhvervsministeriet

Nu træder indefrysningsordningen i kraft

Del

Indefrysningsordningen er nu statsstøttegodkendt af Europa-Kommissionen. Det betyder, at husholdninger og virksomheder kan få indefrosset deres ekstraregning til el og gas fra 1. november 2022 til betaling på et senere tidspunkt.

Et bredt flertal af Folketingets partier har indgået en aftale om vinterhjælp, hvor indefrysningsordningen indgår.

Ordningen er netop blevet statsstøttegodkendt af Europa-Kommissionen og træder dermed i kraft som planlagt den 1. november.

Det betyder, at husholdninger og virksomheder nu kan få indefrosset en del af ekstraregningen til el og gas, hvis prisen når over en fastsat grænse.

Det vil også være muligt at få indefrosset en del af fjernvarmeregningen fra 1. januar 2023. Ordningen starter senere, fordi fjernvarmeselskaber typisk afregner kvartalsvist, men vil fortsat gælde i et år.

Du kan læse mere på Erhvervsstyrelsens hjemmeside her, om de muligheder der ligger i ordningen, og på dit energiselskabs hjemmeside om, hvornår og hvordan tilmelding kan ske. 

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.em.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Christian Kettel Thomsen er udpeget som ny nationalbankdirektør20.1.2023 08:00:34 CET | Pressemeddelelse

Christian Kettel Thomsen er udpeget som ny kongelig udnævnt nationalbankdirektør. Han tiltræder stillingen d. 1 februar 2023, og afløser nationalbankdirektør Lars Rohde, der fratræder sin stilling med udgangen af januar måned. ”Christian Kettel Thomsen er meget kompetent til at indtræde i stillingen som nationalbankdirektør. Han har en sikker hånd og stor erfaring med håndteringen af økonomiske og finansielle forhold. Jeg og regeringen ser frem til samarbejdet med den nye nationalbankdirektør. Samtidigt vil jeg og regeringen gerne takke afgående nationalbankdirektør Lars Rohde, for en meget stor indsats gennem de sidste 10 år med at sikre stabile rammer for dansk økonomi og dermed velfærdssamfundets udvikling og erhvervslivets konkurrencevilkår,” siger Kgl. Bankkommissær og erhvervsminister Morten Bødskov. ”Jeg ser meget frem til at tiltræde stillingen som direktør for Nationalbanken. Nationalbanken er bredt respekteret og består af mange dygtige medarbejdere, som jeg glæder mig til at

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum