Danske Spil A/S

Nu starter ’Vild med dans’: Her er favoritterne til at gå hele vejen

Del

Danske Spil har en TV-vært, en svømmer og en sanger i top-3.

Så kan du godt lægge popcornene i mikroovnen og stille slikskålen frem på sofabordet, inden det går løs i ’Vild med dans’ klokken 20 i aften.

Og mens du venter, kan du måske også nå forbi danskespil.dk eller forbi en af Danske Spils forhandlere for at give dit bud på, hvem der vinder TV 2’s populære fredagskonkurrence.

Danske Spil har som altid sat odds på, hvilke af de 12 par, der har størst chance for at vinde. Og det er en lidt anderledes øvelse, end når der skal sættes odds på sportskonkurrencer, fortæller oddssætter Mathias Reimer Larsen.

- ’Vild med dans’ er i højere grad en popularitetskonkurrence end en dansekonkurrence, og vi ved jo reelt ikke, om de 12 kendte, der er med, kan danse. Derfor har vi nogle andre kriterier at gå ud fra, når vi skal sætte oddsene.

- Vi kigger på, hvilke af de kendte der umiddelbart er mest populære, og så kigger vi på, hvilke dansere der har vundet i de forrige år, fortsætter han.

TV-vært og tredobbelt vinder
Her scorer Lise Rønne, der blandt andet har været vært på X Factor, Aftenshowet og Dansk Melodi Grand Prix, og den erfarne danser Silas Holst højt på Danske Spils favoritbarometer.

- Vi tror på, at det er et vindermatch. Silas Holst har vundet tre gange tidligere, og Lise Rønne har tidligere vist, at hun har skærmtække som vært i store TV-shows. Vi vurderer, at hun også vil vinde sympati blandt seerne af ’Vild med dans’, og at hun sammen med Silas Holst vil danse sig helt til tops, siger Mathias Reimer Larsen.

Danske Spil giver pengene 2,75 gange igen, hvis Lise Rønne og Silas Holst vinder ’Vild med dans’, mens der er odds 3,25 på nummer to på favoritlisten.

Det er svømmeren Pernille Bluhme og danseren Morten Kjeldgaard.

- Sportsfolk har det med at klare sig godt i ’Vild med dans’, og Pernille Bluhme er enormt populær, efter hun lige er kommet hjem fra Tokyo med endnu en OL-medalje. Og så har Morten Kjeldgaard tidligere vundet ’Vild med dans’ med en sportskvinde. Det var i 2016 med bokseren Sarah Mahfoud, pointerer Mathias Reimer Larsen.

Danner par med en danser – også privat
Fra de to favoritter er der et godt stykke ned til par nummer tre på listen, som består af sanger Freja Kirk og danser Claudia Rex, der giver odds 7,50 for en sejr.

- Claudia Rex er tilbage i ’Vild med dans’ efter en pause, men har vundet konkurrencen før, og hun skal danse sammen med Freja Kirk, der måske har en lille fordel i forhold til de andre deltagere, da hun er gift med Sus Wilkins, der også er danser. Så måske har Freja Kirk lært nogle tricks, hun kan bruge i sin dans med Claudia Rex, siger oddssætter Mathias Reimer Larsen.

I den tunge ende af Danske Spils favoritfelt ligger parrene Abdi Ulad-Malene Østergaard og Jannie Faurschou-Martin Parnov Reichardt, der begge giver odds 40 for en sejr.

Du kan se alle ’Vild med dans’-oddsene på Danske Spils hjemmeside:

https://danskespil.dk/oddset/sports/competition/11753/underholdning/danmark/danmark-vild-med-dans/matches

For yderligere info:
-Mathias Reimer Larsen, oddssætter i Danske Spil, mail: marl@danskespil.dk, tlf: 31443038
-Michael Ørtz Christiansen, presserådgiver i Danske Spil, mail: mioc@danskespil.dk, tlf: 61334230

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum