Dansk Jernbaneforbund

Nu starter forhandlingerne om Jernbaneoverenskomsten

Del

Dansk Jernbaneforbund og Dansk Industri begynder i dag forhandlinger om Jernbaneoverenskomsten og Letbaneoverenskomsten. Dermed tages der hul på forhandlingerne om løn- og arbejdsvilkår for overenskomstansatte i DSB + en række private jernbaneselskaber.

For at se dette indhold fra www.djf.dk, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Onsdag eftermiddag sætter repræsentanter fra Dansk Jernbaneforbund og Dansk Industri sig til forhandlingsbordet. På dagsordenen står fornyelse af Jernbaneoverenskomsten.

Jernbaneoverenskomsten dækker godt 2.000 overenskomstansatte lokomotivførere, togførere og stationsbetjente i DSB, Arriva og en række private godsselskaber samt Metrostewarderne i Metro Service A/S.

I forlængelse af Jernbaneoverenskomsten forhandles Letbaneoverenskomsten for Letbaneførere.

Opstarten af forhandlingerne markeres onsdag mellem 12 og 13 foran Dansk Industri, hvor Dansk Jernbaneforbund arrangerer ”bak-op demonstration” og dermed sender forhandlerne til bordet med et solidt rygstød.

Nøgleord

Kontakter

Simon Bauer 3151 4842

Information om Dansk Jernbaneforbund

Dansk Jernbaneforbund
Dansk JernbaneforbundFølg pressemeddelelser fra Dansk Jernbaneforbund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Jernbaneforbund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum