Bravo Tours

Nu skal sommerferien i hus!

Del

Mens juleroen sænker sig, dukker et nyt spørgsmål op: hvor skal sommerferien gå hen? Halvdelen af danskerne bestiller nemlig deres rejse 3-6 måneder før afrejse. Det viser en ny undersøgelse, som analysebureauet Epinion har lavet.

Knap har vi taget den sidste bid af anden og pakket den sidste gave ud, før vi begynder at tænke på sol og sommer. Det lyder mærkeligt, men rent faktisk viser en ny undersøgelse, at 50 % af danskerne bestiller ferien 3-6 måneder i forvejen.

- Jeg er egentligt ikke så overrasket. Vi har solgt næste års sommerferier længe, og rent faktisk har vi efterspørgsel helt frem til næste vinter. Ferie er bare noget af det vigtigste for danskerne, siger Peder Hornshøj, der er adm. direktør i Bravo Tours.

Han bakkes op af rejseselskabets ekspert, Stig Elling.

- I juledagene er hele familien samlet, og det er her, vi har tid til at få kigget på ferie sammen. Derfor forventer vi os nogle travle juledage. Og så ved danskerne efterhånden godt, at mange hoteller bliver udsolgt hurtigt, siger han.

De påpeger begge, at selv om salget for alvor sparkes i gang i juledagene, så har det været i gang længe.

- Der er vi godt hjulpet på vej af to somre, der nærmest ikke har været eksisterende. Både i år og sidste år gik rigtig mange danskere forgæves hos rejselskaberne og måtte holde en våd sommerferie i Danmark, siger Peder Hornshøj.

- Fortsætter tendensen, bliver det især de spanske destinationer, der kommer til at hitte til sommer 2017, slutter han.  

Kontaktinformation
Peder Hornshøj, adm. direktør, ph@bravotours.dk eller 40 26 42 00.
Stig Elling, rejseambassadør og rejseekspert, 20 90 24 13.

Information om Bravo Tours

Bravo Tours
Bravo Tours
Bethaniagade 40
7400 Herning

7010 1077http://www.bravotours.dk/