GoLittle ApS

Nu kommer Danmarks første daglige morgenshow for børn - som podcast

Del

Ikke siden “Ti-i-syv” på P3 har børn kunne vågne til et dagligt morgenshow - uden skærm. Det bliver der lavet om på, når GoLittle PLAY mandag d. 25. oktober lancerer Go’ morgen Zoo.

“Jeg husker stadig lyden af Rasmus Radiomus på P3 - på godt og ondt! Men siden dengang har børn, med enkelte undtagelser, ikke kunne vågne til originalproduceret daglig dansk lyd - uden skærm. Derfor er jeg helt vildt stolt over, at vi, som de første i mange mange år, nu lancerer et dagligt dansk morgenshow for børn” siger Morten Resen, stifter af GoLittle PLAY.

Kendte kræfter bag Go’ morgen Zoo

Go’ morgen Zoo udkommer som podcast i GoLittle PLAY, det nye danske lydunivers for børn, og i Apple Podcasts hver mandag til fredag kl. 6. Go’ morgen Zoo handler om fætrene Anders og Anton, der hver morgen står op og fodrer de ret skøre dyr i deres bedstefars dyrepark.

F.eks. kan børnene møde den glemsomme glente Glenn, festaben Flemming og lemuren Lenny.

Bag Go’morgen Zoo står Karsten Baun, der tidligere har været morgenvært på Radio100 og René Riis, som lige nu er kendt som den jyske forretningskonge af Skuldborg, John Frederiksen, i den populære podcast “Undskyld vi roder”.

Ti nye historier til børn - HVER uge

Med lanceringen af Go’ morgen Zoo fordobles antallet af udgivelser i GoLittle PLAY fra fem til ti - hver uge.

Udover de daglige afsnit af Go’ morgen Zoo får medlemmerne af GoLittle PLAY fem helt nye danskproducerede historier at lytte til hver eneste dag mandag til fredag.

Bl.a. historier med ny viden for børn om alt fra mysteriet om Bermudatrekanten, Mars og Messi til verdens giftigste dyr, fiktionshistorier, comedy, mindfulness og godnathistorier.

“På trods af at vi hverken har et stort mediehus eller et pengestærkt forlag i ryggen, udkommer GoLittle PLAY nu, kun fem måneder efter lanceringen, med ti helt nye, originalt producerede danske historier til børn - hver uge. Det er vi ret stolte af. Og vi er kun lige begyndt” siger Morten Resen.

GoLittle PLAY er nomineret til Årets Lydbog og Årets Pioner

GoLittle PLAY er et nyt lydunivers til børn, der blev lanceret i maj 2021 med ambitionen om at lave verdens bedste lyd til børn, skabe et alternativ til skærmen og give de “gammeldags” lydbøger et løft med masser af musik, lydeffekter og dramatisering.

Efter bare fem måneder er GoLittle PLAY nomineret til en Prix Audio, den officielle danske radio-, podcast- og lydbogs-pris, som Årets Pioner og Årets Lydbog.

Kontakter

For yderligere information: Kontakt Morten Resen på morten@golittle.dk

Billeder

Information om GoLittle ApS

GoLittle ApS
Njalsgade 23C
2300 København S

http://golittle.dk

Følg pressemeddelelser fra GoLittle ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.