Nu kommer Bacardi Breezers stærke storebror: DEN MEST SOFISTIKEREDE COCKTAIL – SERVERET I DIT EGET HJEM

Del

MED LANCERINGEN AF DEN FØRSTE PREMIUM AGED RUM COCKTAILKOLLEKTION UDVIDDER BACARDÍ® RUM READY-TO-SERVE-KATEGORIEN.

Danmark BACARDÍ Aged Rum Cocktails – en serie af omhyggeligt udformede og færdigblandede højkvalitets cocktails, lanceret i tre lækre Caribisk inspirerede smagsvarianter.

Rum bringer det magiske og sofistikerede fra baren hjem i det private med lanceringen af Aged Rum Cocktailkollektionen. Dette forår bliver tre højkvalitets cocktails tilgængelige i Danmark og tillader rom-fans at nyde en unik blanding af den prisvindende BACARDÍ Aged Rum-kollektion bestående af blandt andet BACARDÍ® Añejo 4 og BACARDÍ® Reserva 8 – i en ready-to-serve cocktail for allerførste gang.

I den seneste tid har RTS (Ready To Serve)-kategorien nydt uventet og stor efterspørgsel og er spået til at skulle udgøre 8% af alkoholmarkedet i 2025.[1] Også lagret og Premium rom har nydt stigende popularitet, i takt med at forbrugerne søger nye måder at forbedre oplevelsen med nydelse af alkohol.

Tørsten efter tropiske smagsvarianter er større end nogensinde – en trend, der har sat Coladas og Rum Punch på toppen af cocktailmenuerne. De nye varianter af BACARDÍ Aged Rum Cocktails giver dig mulighed for at tage denne luksuriøse drikkeoplevelse med hjem.

Deprisvindende BACARDÍ Premium Aged Rum, der er lagret under den caribiske sol, bringer smagen af troper til hjemmet og gør produktet perfekt til sommerfesten i haven, middagsselskabet og meget mere. 200ml cocktailene kommer i tre dejlige og dekadente smage, der alle reflekterer den BACARDÍ-Caribiske arv og nuværende cocktailtrends. Alt sammen blandet med ingredienser af høj kvalitet for at sikre en autentisk baroplevelse i hjemmet.

Caribbean Espresso Rumtini er en indbydende og lækker twist over den klassiske Espresso Martini, dejlig bitter og sød. Dufte af kolanød og vanilje karakteriserer denne Rumtini, som komplementeres af friske noter af koldbrygget kaffe og mørk chokolade. Roasted Pineapple Rum Punch rammer den perfekte balance mellem sød og syrlig ananas, hvor smagen af vanilje skinner igennem den lagrede rom, hvilket resulterer i en blød, afbalanceret cocktail. Til at fuldende trioen lanceres Toasted Coconut Colada, hvor tropiske frugter og frugtkød fra kokosnødder mødes i miks med dulce de leche og skaber en vidunderlig, varm fornemmelse af rom. Med en alkoholprocent på 12.5 skal din cocktail blot hældes på is, og du kan nyde en barværdig cocktail efter få sekunder.

Det nye sortiment er udviklet i samarbejde med nogle af verdens mest talentfulde bartendere. Fra Londons Laki Kanes rom-ekspert Georgie Radev,Happiness Forgets’ og Bacardi Legacy-vinderen Chelsie Bailey, plus grundlæggeren af Bar Ran i Brugges og tidligere Bacardi Legacy verdensmester Ran Van Ongevalle – alle i et samarbejde med BACARDÍ Rums globale brandambassadør Dickie Cullimore. De lækre twists over klassiske romcocktails skaber en hyldest til BACARDÍ Roms caribiske

arv og virkeliggør komplekse og dristige smagsoplevelser fra baren til en servering på flaske, der er klar til at nyde.

BACARDÍ Aged Rum Cocktail-kollektionen er en udvidelse af brandets premium portefølje der lige nu består af BACARDÍ Añejo 4, BACARDÍ Reserva 8 og BACARDÍ Gran Reserva 10.

 

”Vi har gennem de sidste år oplevet en stærk ny tendens[2], hvor danskerne gerne vil tage den fantastiske smagsoplevelse og det sofistikerede ved en barkvalitets cocktail hjem i stuen. Vi er utroligt stolte og begejstrede for udviklingen af denne nye serie, der vil bringe de mest udsøgte Premium romcocktail til et bredere publikum, samtidig med at der på markedet bygges bro mellem kvalitet og bekvemmelighed.” siger Michael Gerner Nørgaard, Marketing Manager, BACARDÍ Rum. ”Fremstillet af nogle af verdens bedste bartender, der har brugt kvalitets ingredienser og en speciel blanding af BACARDÍ prisvindende Premium lagrede rom, kan vi ikke vente med at se den nye serie slutte sig til vores Premium-portofolio som endnu et must-have i en rom-fans drinkskab!”

Som et af de ældste og mest respekterede rommærker i verden har BACARDÍ 160 års historie, arv og værdier. For det familieejede brand handler rom om mere end forretning, det er personligt med familienavnet stolt trykt på hver enkel flaske. Respekten og det personlige præg er blevet illustreret gennem generationer af eksperthåndværk og autenticitet, og viderebringes i denne nye serie.


For mere information om BACARDÍ Aged Rum Cocktails besøg www.BACARDI.com

 

Produktoplysninger:

Hvilke BACARDÍ premium rom indgår i de tre cocktails? 
  • Vi bruger en blanding af vores rom-produkter herunder en god blanding af vores premium rom:
    BACARDÍ Reserva 8 og                 
    BACARDÍ Añejo 4 along med BACARDÍ Carta Negra og BACARDÍ Oro
Er produkterne veganske og glutenfri? 
  • Alle Aged Rum cocktails er naturlige, veganske og glutenfri
Hvor meget indeholder hver flaske?
  • 200ml – hvilket svarer til 2 serveringer.
Hvad er ABV (alkoholindholdet) for produkterne? 
  • ABV for hver serve er 12,5 % ABV
Indeholder Caribbean Espresso Rumtini koffein? 
  • Nej, den indeholder ikke koffein.


[1]IWSR Drinks Market Analysis 2021 

[2]The Future of RTDs IWSR strategic study 2020

For pressespørgsmål, fotos mv. kontakt: Chefkonsulent, Kim Ege Møller, Rhetorica tlf. +45 26346619

 

NOTER TIL REDAKTØRER:


Om BACARDÍ® Rom – Verdens mest prisbelønnede rom

I 1862, I byen Santiago de Cuba, revolutionerede grundlæggeren, Don Facundo Barcardí Massó, alkoholindustrien. Han skabte en let rom med en særlig blød smag – BACARDÍ. Den unikke smag af BACARDÍ rom inspirerede cocktailspionerer til at opfinde nogle af verdens mest kendte opskrifter, deriblandt BACARDÍ Mojito, BACARDÍ Daiquiri, BACARDÍ Cuba Libre, BACARDÍ Piña Colada og BACARDÍ El Presidente. BACARDÍ rom er den mest prisbelønnede rom i verden – med mere end 1.000 priser for kvalitet, smag og innovation. I dag bliver BACARDÍ rom primært produceret i Puerto Rico, hvor det sikres, at smagen forbliver den samme i dag, som da den først blev skabt i 1862. www.BACARDÍ.com

BACARDÍ-mærket er en del af Bacardi Limited med hovedkvarter i Hamilton, Bermuda. Bacardi Limited refererer til Bacardi group of companies, herunder også Bacardi International Limited. 

LIVE PASSIONATELY. DRINK RESPONSIBLY

BACARDÍ AND THE BAT DEVICE ARE TRADEMARKS

Billeder

Information om Rhetorica

Rhetorica
Amaliegade 33B, 1
1256 København K

http://www.rhetorica.dk

Følg pressemeddelelser fra Rhetorica

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.