Nu kan virksomheder få styr på IT-sikkerheden, når de planlægger events

Del

I takt med øget digitalisering stiger risikoen for hackerangreb og it-kriminalitet. Det har vi i Conference Manager forholdt os til, og som et resultat heraf implementeret informationssikkerhedsstandarden ISO 27001. Kun 57 andre danske virksomheder har gjort det samme.

CEO Rasmus Teilmann og Lead Auditor Marianne de Montis fra DNV GL
CEO Rasmus Teilmann og Lead Auditor Marianne de Montis fra DNV GL

Stigende risiko for IT kriminalitet
Internettet bruges i stigende grad til at gøre forretning og skaffe sig adgang til store mængder information. I takt med en stigende efterspørgsel efter flere opkoblingsmuligheder og forretningsadgange via mobile teknologier samt øget udveksling af data, øges risikoen for at informationssikkerheden kompromitteres yderligere.


Conference Manager vil være på forkant
Conference Manager er en B2B virksomhed, som lever af at sælge tilmeldingssystemer til andre danske såvel som udenlandske virksomheder. Virksomhederne, vores kunder, har deres vigtigste persondata liggende i vores system – data på alle de kunder, gæster, deltagere, kollegaer og meget andet, som de inviterer til arrangementer og måske endda oplysninger om stærkt følsomme informationer, som allergier. Hvis denne data mistes, stjæles eller ødelægges, går det ud over vores kunders renommé, og den tillid de har opbygget hos deres interessenter. Det ønsker vi ikke at udsætte vores kunder for.

CEO Rasmus Teilmann fortæller:

”Vi har brugt de sidste 2 år på at blive ISO 27001 certificeret. Det har været en certificering, vi har oplevet en stigende efterspørgsel på – specielt fra alle de offentlige institutioner, vi har som kunder. Med vores ISO-certificering kan vi levere Danmarks ubetinget mest sikre tilmeldingssystem, så vores kunder altid kan være trygge, når de anvender platformen. Det er vores mærkesag, og med certificeringen kan kunderne se, at vi tager vores forpligtelser alvorligt.”


I tillæg hertil udtaler Marianne de Montis, Lead Auditor, Management System Certification, DNV GL - Business Assurance:

”Conference Manager har et agilt og velfungerende ledelsessystem for informationssikkerhed, der opfylder kravene i ISO 27001. Conference Managers medarbejdere var motiverede, kompetente og ambitiøse. I hele virksomheden oplevede jeg et stort engagement med at implementere standardens krav. Jeg er glad for at have deltaget i certificeringsprocessen og kan kun sige: Godt arbejde og tillykke!”

Fakta om ISO27001
ISO 27001-standarden for ledelsessystemer indenfor informationssikkerhed (ISMS) er internationalt anerkendt. En ISO 27001-certificering kan hjælpe med at beskytte mod IT-baseret bedrageri, cyberangreb, sabotage og virus. Brud på IT-sikkerheden kan betyde, at vital information bliver tilgængelig, stjålet, ødelagt eller tabt. Der er ca. 57 virksomheder i Danmark, som er ISO 27 001 certificeret.

Læs mere om vores ISO 27001 certificering på vores side om sikkerhed.

Nøgleord

Kontakter

Rasmus Teilmann
Managing Director
Conference Manager A/S
Kontor: +45 8883 2000
Direkte: +45 25231142
rt@conferencemanager.dk

Billeder

CEO Rasmus Teilmann og Lead Auditor Marianne de Montis fra DNV GL
CEO Rasmus Teilmann og Lead Auditor Marianne de Montis fra DNV GL
Download

Links

Information om Conference Manager A/S

Conference Manager A/S
Kongevej 268
2830 Virum

8883 2020https://www.conferencemanager.dk/

Følg pressemeddelelser fra Conference Manager A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.