Nu kan mænd lære forretningsstrategier for livet efter skilsmissen

Del

Mænd klarer sig generelt dårligere end kvinder efter en skilsmisse, men nu får de mulighed for at lære strategier for, hvordan de skaber positiv udvikling i deres liv. Det er sigtet med de nye strategigrupper, som psykoterapeut Camilla Wisøfeldt starter

 

Nøgleord

Links

Information om Camilla Wisøfeldt

Camilla Wisøfeldt 

SAMTALETERAPI  Camilla Wisøfeldt - p sykoterapeut 

 

Livet går ikke altid som en kunne ønske. Måske oplever du perioder med stress eller angst, har konflikter med familien eller kollegaerne på jobbet. Eller måske er der problemer i dit parforhold. Det kan også være, at du bare er utilfreds med det hele, og har et ønske om at leve dit liv på en anden måde, end du gør nu.

De fleste gange kan vi selv klare de vanskeligheder vi støder på. Andre gange får vi brug for hjælp udefra, til at få et skub i den retning, vi vil hen.  Som din psykoterapeut forholder jeg mig objektivt til de ting du kommer med, og jeg hjælper dig med at håndtere de situationer du er i, i dit liv.

Følg pressemeddelelser fra Camilla Wisøfeldt

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.