Haderslev Kommune

Nu kan du veksle muldvarpehaler til kontanter

Del

Nu lancerer Haderslev Kommune en belønningsordning for bekæmpelse af muldvarper. På onsdag den 4. maj fra 14-15 er det for første gang muligt at indlevere haler fra aflivede muldvarper mod kontant afregning.

På onsdag tager Haderslev Kommune, via Provas, for første gang imod afklippede muldvarpehaler. Halerne kan fremover afleveres den første onsdag i hver måned mellem klokken 14 og klokken 15 hos Provas, Fjordagervej 32, Haderslev.

Udvalget for Plan og Miljø i Haderslev Kommune har besluttet at indføre en ordning, hvor man kan få 20 kroner for hver muldvarpehale, man afleverer. Halerne skal afleveres i bundter af mindst 10 stk., de skal emballeres i gennemsigtigt plast og de må ikke være fordærvede.

Ordningen har tidligere været brugt i Haderslev Kommune, men det er nogle årtier siden. Efter en henvendelse fra en borger, besluttede Udvalget for Plan og Miljø i marts at genoptage ordningen.

"Når vi har nogle borgere, der gerne vil gå foran for at bekæmpe muldvarper, så synes jeg, vi skal honorere det. Jeg tror ikke, det er en ordning, der kommer til at dræne kommunekassen, men jeg håber da, at folk vil tage godt imod den", siger Benny Bonde, der er formand for Udvalget for Plan og Miljø.

For at indlevere halerne skal man udfylde en blanket, som findes på haderslev.dk. Haderslev Kommune vil derefter overføre beløbet for halerne til ens Nem-Konto.

Udvalgsformanden vil selv være til stede på Provas onsdag den 4. maj for at modtage de første haler, og pressen er også velkommen.Kontaktinformation:

Formand for Udvalget for Plan og Miljø, Benny Bonde, 40 17 52 66

Afdelingsleder for Erhverv i Teknik og Miljø, Poul Sig Vadsholt, 74 34 21 54

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Faldne sønderjyder mindes i Frankrig på 100-årsdagen for afslutningen af 1. Verdenskrig17.10.2018 10:17Pressemeddelelse

Den 11. november er det 100 år siden, 1. Verdenskrig sluttede. Årsdagen markeres, som den har gjort det siden 1920’erne, med kransenedlæggelse på den sønderjyske kirkegård i Braine, Frankrig, der er officielt mindested for de sønderjyder, der faldt i tysk krigstjeneste i 1914-1918. Foruden den syd- og sønderjyske delegation deltager D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie i markeringen af 100-året for fredsslutningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum