Guldborgsund Kommune

Nu kan du træne med lokale sportsstjerner og politikere

Del

Via fire træningsvideoer opfordres unge som gamle til at træne og bevæge sig med lokale sportsstjerner samt politikere fra Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget.

Fredrik Bjerrehus og Milad Rajabi træner på Evigheden
Fredrik Bjerrehus og Milad Rajabi træner på Evigheden

Der sker noget, når vi bevæger os. Humøret stiger. Stressen falder. Vi får mere overskud. Både til os selv og dem omkring os. I de sidste fire måneder har der været forskellige restriktioner, der har gjort det mere besværligt for mange at få bevæget sig. Guldborgsund Kommune vil via dette nye initiativ bidrage til at give borgerne ny inspiration og motivation til at få rørt kroppen på en sjov måde.  

”I Kultur, Fritid & Bosætningsudvalget har vi haft brug for at træne, så det har været en sjov udfordring at skulle træne med en lokal atlet. Jeg var en smule nervøs forud for træningen, da jeg ikke vidste, hvad der ventede mig. Det var en udfordrende træning, men jeg tør godt love at alle kan være med. Netop dét er vigtigt for mig, da vi som Bevæg dig for livet-kommune kan og vil vise at alle uanset højde og drøjde har mulighederne for en form for bevægelse. Det behøver ikke kræve hverken fitnesscenter eller dyrt udstyr for at få rørt kroppen på en sund og god måde.” fortæller formand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget, Martin Lohse.

I første omgang er der lavet fire træningsvideoer, som fra i dag fredag og de kommende tre torsdage kl. 17.00 vil blive lagt op på Vores Guldborgsunds facebookside. Her vil det være muligt at træne med bl.a. IBF Juniorverdensmester i Super Weltervægt Oliver Meng, OL bryder Fredrik Bjerrehus, NFHs playmaker Amalie Wulff og Nykøbing FC´s midtbanespiller Mads Carlson.

Kontakter

Billeder

Fredrik Bjerrehus og Milad Rajabi træner på Evigheden
Fredrik Bjerrehus og Milad Rajabi træner på Evigheden
Download

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Vi har de kommende fængselsbetjente – nu mangler vi bare uddannelsen14.6.2021 13:08:14 CEST | Pressemeddelelse

Udfordringen omkring en årelang mangel på fængselsbetjente, og et deraf stort pres på landets fængsler vil kommunerne Guldborgsund, Lolland og Vordingborg nu gerne være med til at løse. I en fælles henvendelse til landets justitsminister foreslår de tre borgmestre at fængselsbetjent-uddannelsen placeres i Nykøbing Falster, hvor der er adgang til relevante studerende. Én af byens uddannelsesinstitutioner står allerede klar til at åbne dørene.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum