LEGOLAND Billund

Nu kan du søge sæsonjob i LEGOLAND til 2023 - Bliv prinsesse den ene dag og lav burgere den næste

Del
I dag er jagten gået ind på mere end 600 nye sæsonmedarbejdere, når LEGOLAND i alt skal have 1.500 medarbejdere klar til 2023 – og der er gode muligheder for at prøve noget forskelligt, når LEGOLAND åbner op for, at man kan arbejde i flere forskellige afdelinger samtidig.

Multiskilling er et helt nyt begreb i LEGOLAND, som er blevet testet i 2022 med stor succes, og det betyder også, at de kommende medarbejdere i LEGOLAND kan se frem til at have flere forskellige funktioner i forlystelsesparken.

- Vi har testet konceptet, og efter meget gode erfaringer breder vi det nu ud til flere afdelinger i LEGOLAND i år, så man ikke kun arbejder som prinsesse eller i en restaurant, men man kan have flere forskellige funktioner, og nogle dage er man det ene sted – og andre dage kan man være flere forskellige steder på samme vagt. Det er noget, der passer mange af vores medarbejdere rigtig godt, og vi kan også måle det i vores tilfredshedsanalyser, hvor de medarbejdere, som har haft flere funktioner i år, generelt er blandt de allermest tilfredse, siger Claus Jeppesen, der er HR director i LEGOLAND Billund.

Søger et job og vælger interesser

Den nye tilgang til sæsonarbejde i LEGOLAND gør det også meget nemmere for de kommende medarbejdere at søge et job. Der er nemlig kun et jobopslag, og herefter kan ansøgeren vælge, hvilke jobs der har interesse.

- På den her måde gør vi det både meget nemmere for vores kommende medarbejdere og for os selv. Medarbejderne skal ikke læse sig igennem mange forskellige jobopslag for at finde ud af, hvor de helst vil være, og de skal ikke nødvendigvis vælge noget fra, før vi kommer længere i processen, siger Claus Jeppesen.

Fælles jobmesse i Billund

Hvis man gerne vil høre mere om mulighederne i LEGOLAND, inden man sender sin ansøgning, så er der også mulighed for det, når LEGOLAND holder fælles jobmesse med flere af de andre turistattraktioner i Billund.

- Vi har rigtig god erfaring med at holde jobdag i LEGOLAND, som ofte plejer at ligge samme dag som hos vores kollegaer i byen. Derfor har vi i år valgt at gøre det nemmere for vores potentielle medarbejdere, så de kan nøjes med at køre et sted hen for at høre om de mange jobmuligheder, der er i Billund, og det glæder vi os rigtig meget til, siger Claus Jeppesen.

Den fælles jobmesse i Billund foregår lørdag den 21. januar kl. 10.00-16.00 i Billund Hallen.

Læs mere om job i LEGOLAND og send din ansøgning nu på www.legoland.dk/job

Kontakter

Billeder

Download
Claus Jeppesen, HR director i LEGOLAND
Claus Jeppesen, HR director i LEGOLAND
Download
Download
Download
Download
Download
Download

Information om LEGOLAND Billund

LEGOLAND Billund
LEGOLAND Billund
Nordmarksvej
7190 Billund

http://www.legoland.dk

Følg pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Heidi Lorentz Jeppesen er ny køkkenchef på Hotel LEGOLAND – det skal smage helt fantastisk3.2.2023 09:37:22 CET | Pressemeddelelse

I dag har Heidi Lorentz Jeppesen sin første dag som køkkenchef på Hotel LEGOLAND, og selvom der er mange ting, hun skal lære, så har hun allerede en klar vision for køkkenet, hun har fået ansvaret for. - Vores mad skal se godt ud, og det skal smage helt fantastisk. Det er den målsætning, vi skal arbejde ud fra. Det kan vi blandt andet løse ved at have et lidt mindre udbud og sikre, at det vi serverer, er topkvalitet, forklarer Heidi Lorentz Jeppesen, der er ny køkkenchef på Hotel LEGOLAND. Hun glæder sig rigtig meget til at lære hele holdet at kende, og så skal hun også lige lære at finde rundt. - De første uger går med mange møder, hvor jeg skal lære kollegaerne at kende og komme ind i de systemer, der er, og så skal jeg også lige lære at finde rundt, siger Heidi Lorentz Jeppesen. Hun kommer fra en lignende stilling på Jørgensens Hotel i Horsens og har tidligere drevet sin egen restaurant i Nordsjælland. Stort fokus på økologi og bæredygtighed Den nye køkkenchef bringer også stor erfa

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum