Ishøj Kommune

Nu kan du se eller gense ’Vinterbrødre’ i Ishøj Bio

Del

Efter at have vundet ni Robert-priser har Ishøj Bio valgt at vise Vinterbrødre igen i perioden 22.-28. februar. Filmen var også en del af programmet i december

‘Vinterbrødre’ vækker helt ud i sin titel sælsomme billeder, den er hævet over elementerne og er dirrende nærværende, vild og uafrystelig i sin fortælling om to brødre. En broder-odyssé sat i et arbejdermiljø under en kold vinter. To brødre lever et simpelt og rutinepræ-get liv med en hverdag i kalkminerne, hvor hjemmebrændt spiritus er alt, man kan holde varmen på. En poetisk og sansemættet fortælling om menneskets behov for at blive elsket og begæret. Filmen har både imponeret på internationale festivaler og høstede som nævnt hele ni priser til Robertuddelingen.

Vælg mellem eftermiddags- og aftenforestillinger

I de første fire dage den 22.-25. februar kan du se filmen kl. 16.30 og i de resterende tre dage kl. 19.15.

Kontakter

Ishøj Bio, tlf. 43 54 55 11

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum