Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Nu kan du igen gå i svømmehallen og booke idrætsbaner i København

Del

Fra den 6. maj bliver det muligt for københavnerne med coronapas at gå i svømmehallen og booke baner på byens idrætsanlæg. Kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (Å) glæder sig over udviklingen.

Den seneste politiske aftale om genåbning gør det igen muligt at gå i svømmehallen og booke baner på idrætsanlæg i København. Derfor kan københavnere med coronapas nu se frem til at hoppe i vandet og bl.a. spille squash og badminton igen.

”Det er afgørende for både vores trivsel og sundhed, at vi kan dyrke idræt og motion i dagligdagen. Det har vi manglet under nedlukningen. Derfor er jeg glad for, at vi i Københavns Kommune nu kan give københavnerne muligheden for igen at gå i svømmehallen og booke banetider på vores idrætsanlæg,” siger kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (Å).

Det vil i første omgang være muligt at booke baner til squash, padeltennis, tennis, volleyball, badminton og klatring. Banerne kan lejes i Grøndal Multicenter, Nørrebrohallen og Svanemøllen via Bookbyen.dk.

Københavns Kommune overholder de til enhver tid gældende retningslinjer i forbindelse med covid-19. Kommunen opfordrer besøgende og brugere til at holde sig orienteret om reglerne om mundbind, coronapas mv. på de lokale hjemmesider.

Fakta:

  • Det er i første omgang muligt at booke tider til squash, padeltennis, tennis, volleyball, badminton og klatring.
  • Det er muligt at booke baner i Grøndal Multicenter, Nørrebrohallen og Svanemøllehallen.
  • Det kræver ikke tidsbestilling at gå i svømmehallen.
  • Der vil være kontrol af coronapas på både idrætsanlæg og svømmehaller.
  • Der kan bookes baner på Bookbyen.dk

Kontakter

Spørgsmål kan rettes til:

Kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde via pressekonsulent Morten Vikær, tlf.: 24 87 91 88

Information om Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen
Rådhuspladsen 1
1599 København V

+45 33 66 33 66https://www.kk.dk/kff

Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns fornemmeste opgave er at samarbejde med københavnerne om at skabe en by, der lever og udvikler sig.

Følg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum