Faxe Kommune

Nu kan du få hjælp hvis din mobiltelefon er uden signal der hvor du bor

Del

Faxe Kommune har ansat en konsulent, der i en periode frem til oktober er til rådighed for kommunens borgere. Og som noget helt nyt kan du få besøg af mobilkonsulenten på din egen adresse, hvis du har problemer med mobilsignalet.

Konsulenten hedder Steen Larsen, og han kan måle sendesignaler, tjekke om din mobil er ok og ikke mindst - på stedet - teste SIM-kort fra de mange teleleverandører. På den måde kan han rådgive dig om, hvilken løsning der vil passe bedst, der hvor du bor.

- God mobildækning er helt afgørende i samfundet i dag, og dette tiltag er et af flere i bestræbelserne på - i samarbejde med borgerne - at få afklaring på, hvor der findes mobilhuller i kommunen. Med vores nye mobilkonsulent kan vi helt konkret og deltaljeret få indblik i, hvor udfordringerne er. Det glæder mig, og jeg håber, at mange vil benytte sig af muligheden for at få besøg, siger borgmester Knud Erik Hansen.  

På Faxe Kommunes hjemmeside kan du finde tips og tricks til, hvad du selv kan gøre, hvis du oplever, at der kun er et svagt mobilsignal, der hvor du bor.

Se mere på www.faxekommune.dk/mobilkonsulenten

- En lignende ordning er afprøvet i andre kommuner og med fine resultater og tilfredse borgere, fortæller Steen Larsen, der netop har besøgt Guldborgsund Kommune for at høste af deres erfaringer.

Steen Larsen kan allerede nu tilkaldes, hvis der er mobildækningsproblemer.

Mobilkonsulenten kan bookes på telefon 56 20 48 14 eller via e-mail: mobilkonsulenten@faxekommune.dk

Kontakter

Steen Larsen, mobilkonsulent telefon 56 20 48 14

Billeder

Information om Faxe Kommune

Faxe Kommune
Faxe Kommune
Frederiksgade 9
4690 Haslev

56 20 30 00http://www.faxekommune.dk/

Følg pressemeddelelser fra Faxe Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Faxe Kommune