OK

Nu kan der tankes HVO i Logistikparken ved Aarhus

Del

Energiselskabet OK giver nu kunderne endnu en mulighed for at tanke HVO ved en af sine Truck Diesel stationer – nemlig på stationen i Logistikparken ved Aarhus

OK’s erhvervs- og transportkunder, som gerne vil køre helt eller delvist på biobrændstoffet HVO får nu endnu en mulighed for at tanke produktet og dermed sætte ind i jagten på CO2-reduktioner.

”Det er vores klare forventning, at flere og flere kunder vælger et mere miljøvenligt alternativ til den konventionelle diesel. Derfor er det vigtigt for os at stille produktet til rådighed,” siger Henrik Dehn, markedschef på transportområdet i OK.

Han ser, at særligt efterspørgslen hos det offentlige stiger, men også logistikvirksomheder vælger at køre på HVO, og der er planer om flere HVO-standere.

”Vi får flere og flere henvendelser fra vores kunder omkring alternative brændstoffer som HVO, og derfor vælger vi naturligvis også at opføre standere, hvor det kan lade sig gøre og giver mening,” siger Henrik Dehn.

Ind til videre kan kunderne tanke HVO ved OK’s Truck Diesel station i Køge og i Aarslev. Det er naturligvis også muligt at bestille produktet til sin hjemmetank.

Om HVO:

 • Forkortelsen står for Hydrotreated Vegetable Oil
 • HVO er fremstillet af affaldsprodukter fra f.eks. fødevareindustrien, samt af vegetabilske produkter. Råvarerne/Bioolien bliver brintbehandlet/hydrogenereret, hvorved produktet opnår samme egenskaber som fossilt diesel
 • HVO kan blandes med fossilt diesel eller bruges som rent brændstof
 • Kunderne skal ikke ændre noget i vognparken for at komme i gang med at køre på HVO. Det er dog altid en god idé at rådføre sig hos bilforhandleren inden et skift til HVO
 • Kunderne køber HVO med tilhørende certifikater på samme måde som grøn strøm.

Kontakter

Billeder

Information om OK

OK
OK
Åhave Parkvej 11
8260 Viby J

70 10 20 33https://www.ok.dk
 • OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab
 • OK tæller udover moderselskabet OK også datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Plus. 
 • OK omfatter mere end 670 tankstationer, mere end 200 vaskehaller samt 75 Truck Diesel stationer, og OK er således Danmarks største tankstationskæde.
 • OK er landsdækkende leverandør af benzin, diesel, transportdiesel, fyringsolie, smøremidler, naturgas og elektricitet til både erhverv og private. Desuden leverer OK rådgivning, projektering og installation af varmepumpeløsninger i alle størrelser.
 • OK har tre biogasstationer og lægger desuden tankstationer til fire af Everfuels brint-tankanlæg
 • Foruden energiprodukter sælger OK mobiltelefoni og forsikringer. 

Følg pressemeddelelser fra OK

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OK

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum