Sparekassen Kronjylland

Nu kan børnene tage på tur sammen i MammenFri

Del

”Børnebus” giver vuggestue nye muligheder for at komme på tur og opdage verden.

Med en ny børnebus til 6.000 kroner har børnene i MammenFri vuggestue fået nye muligheder for at tage på tur.
Med en ny børnebus til 6.000 kroner har børnene i MammenFri vuggestue fået nye muligheder for at tage på tur.

I MammenFri vuggestue vil børn og voksne gerne opleve og bevæge sig. Det har de nu fået flere muligheder for med en såkaldt børnebus, som vuggestuen har fået af Sparekassen Kronjylland:

− Børnebussen minder mest af alt om en overdimensioneret klapvogn, og den gør, at vi kan transportere op til seks børn ad gangen. Det er jo begrænset, hvor langt vuggestuebørn kan gå, og børnebussen gør, at vi nu kan have børnene med på længere ture. Den giver os dermed nye muligheder for at tage på tur og opdage verden. Samtidig gør den det nemmere for vuggestuen at deltage i fælles arrangementer med børnehaven og skolen, og den er således også med til at styrke fællesskabet i hele institutionen, fortæller Jane Huus Andersen, der er pædagog og afdelingsleder i MammenFri vuggestue og børnehave. Hun og kollegerne har allerede haft børnene med på bondegårdsbesøg i den nye børnebus.

Det er Sparekassen Kronjyllands gavefond, der har givet børnebussen:

− I Sparekassen Kronjylland er vi fan af fællesskaber og tiltag, der rykker lokalt, og vi deltager gerne selv, når det giver god mening. Vi vil nemlig være et pengeinstitut, der er kendt for også at gøre en forskel uden for afdelingen. Med støtten til børnebussen glæder vi os over at være med til at give den lokale frivuggestues 16 børn nye muligheder for spændende oplevelser i by og natur. Jeg er sikker på, at de, der møder dem, også vil få et smil på læben, lyder det fra Casper Birkemose Østergaard, der er erhvervsrådgiver i Sparekassen Kronjylland i Bjerringsbro.

Nøgleord

Kontakter

Kommunikationsmedarbejder i Sparekassen Kronjylland Maja Golles: 89122570

Billeder

Med en ny børnebus til 6.000 kroner har børnene i MammenFri vuggestue fået nye muligheder for at tage på tur.
Med en ny børnebus til 6.000 kroner har børnene i MammenFri vuggestue fået nye muligheder for at tage på tur.
Download

Information om Sparekassen Kronjylland

Sparekassen Kronjylland
Sparekassen Kronjylland
Tronholmen 1
8960 Randers SØ

89 12 24 00http://www.sparkron.dk/

Følg pressemeddelelser fra Sparekassen Kronjylland

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparekassen Kronjylland

Danmark får et nyt håndboldmedie12.3.2018 11:07pressemeddelelse

I denne måned får Danmark et helt nyt håndboldmedie. Det hedder Mediano Håndbold og vil fokusere på både dansk og international håndbold, herre-, kvinde- og ungdomshåndbold på den seriøse måde. Det nye medie vil udkomme på adressen håndbold.nu og vil udkomme som podcast, hvor du kan finde den som ’Mediano Håndbold’ Det er et samarbejde mellem Sparekassen Kronjylland og sportsmediet, Mediano, der har gjort det muligt at skabe et helt nyt medie på flere platforme. - Vi vil gerne være med til at øge interessen for håndbold endnu mere, både i bredden og i dybden. Mediano har med deres nuværende podcasts skabt debatter og programmer af høj kvalitet, og derfor er det for os en perfekt partner til at skabe et nyt og spændende håndboldunivers, fortæller Jan Salling, der er kommunikationschef i Sparekassen Kronjylland. Udover en lang række af breddeklubber er Sparekassen Kronjylland blandt andet hovedsponsor for kvindelandsholdet, Randers HK og Århus Håndbold. Mediano har i snart to år lavet sp

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum