E.ON Danmark

Nu kan alle trygt investere i elbil

Del

Regeringen og dens støttepartier har netop indgået aftale om elbilmarkedet. Aftalen afgiftsfritager elbiler op til 550.000 kr. E.ON som driver Danmarks største ladenetværk til elbiler hilser aftalen velkommen.

Aftalen giver langsigtede rammevilkår til elbiler og opladning, og det skaber den nødvendige ro på markedet. Så nu kan alle trygt investere i elbil, både private og virksomheder, fordi de vilkår de skal sælges under, og oplades under er kendte mange år frem. Aftalen sikrer også, at elbil-operatører forsat kan levere billig strøm så valget af elbil giver mening – også i husholdningsbudgettet.

Aftalen indeholder både afgiftsfritagelse for elbiler op til 550.000 kr., en grøn firmabilbeskatning og en pulje til støtte til opsætning af ladestandere.

Udrulningen af ladestandere er netop vigtigt for udbredelsen af elbiler. E.ON har allerede investeret massivt i Danmarks største ladenetværk, og hilser det velkomment, at der bliver støtte til at kunne forsætte udrulningen.

E.ON vil sætte ladestandere op i takt med at markedet udvikler sig, og der kommer flere og flere elbiler. Der er stor forskel på, hvor ladestanderne primært bliver brugt i dag, og dette er også en del af de udrulningsplaner, der er hos E.ON. For at sikre, at der kommer nok ladestandere, er det positivt, at der kommer en pulje med støtte til at sætte ladestandere op.

Den afgift operatører skal betale for strøm har også været til debat, og har længe båret præg af midlertidige og kortsigtede ordninger. Nu forlænges den nuværende ordning i de næste 10 år, og det er også noget, der er vigtigt og kan give arbejdsro til de mange operatører, der arbejder for at sikre, at der er strøm til de mange nye elbilister.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om E.ON Danmark

E.ON Danmark
E.ON Danmark
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg

70 27 05 77https://www.eon.dk

Et af Europas største privatejede energiselskaber

E.ON Danmark A/S er et dansk energiselskab, der indgår i en af Europas største privatejede energikoncerner med 50 millioner kunder og 78.000 medarbejdere (2020). Vores ambition er at drive den grønne omstilling og være den foretrukne partner inden for bæredygtige energiløsninger. Derfor har vi investeret massivt i udviklingen af grønne og innovative energiløsninger; fra at forsyne persontransporten med strøm til udviklingen af nogle af Danmarks største og mest effektive biogasanlæg. Vi driver et af Danmarks største netværk af ladeløsninger til elbiler til erhverv, private og den offentlige sektor, og driver ligeledes tre biogastankstationer i partnerskab med OK samt fem biogasanlæg sammen med lokale partnere. E.ON ejer og drifter cirka 16 lokale kraftvarmeværker og fem fjernvarmeværker.

Følg pressemeddelelser fra E.ON Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra E.ON Danmark

Ny app giver E.ONs kunder opladning med billig, klimavenlig strøm og skaber plads til endnu flere elbiler28.10.2021 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

E.ON Danmark og True Energy har indgået en aftale, der betyder, at E.ONs elbilkunder kan styre opladningen derhjemme via appen True Smart Charge. E.ON-kunder får mulighed for at lade automatisk, når strømmen i elnettet er billigst og mest klimavenlig. Samtidigt øger det mulighederne for at udnytte bæredygtig energi i transporten bedst muligt og mindsker belastningen på elnettet.

Nordens største taxi-ladehub skal udfase diesel-taxien i København11.5.2021 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Danmarks største ladeoperatør E.ON og taxiselskabet Dantaxi åbner den 11. maj kl. 16:00 Nordens største taxi-ladehub: Danhub – Powered by E.ON. Her kan op til 400 taxier oplade i døgnet, og det dækker en stor del af hovedstadens nuværende behov. Danhub giver københavnerne nemmere adgang til el-taxier, og de nye lademuligheder er et stort skridt i retning af en udfasning af Københavns cirka 1.700 diesel-taxier allerede i 2025.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum