Nemlig.com

Nu kan alle på Sjælland få leveret fra nemlig.com samme dag, som de bestiller

Del

Nemlig.com tilbyder nu som landets eneste online dagligvarebutik bestilling og levering på samme dag til hele Sjælland. Det skal bidrage til at give alle sjællandske kunder en nemmere hverdag.

Nu kan alle kunder på Sjælland bestille og få leveret dagligvarer samme dag. Foto: nemlig.com
Nu kan alle kunder på Sjælland bestille og få leveret dagligvarer samme dag. Foto: nemlig.com

Danskerne vil have deres dagligvarer så hurtigt og fleksibelt som muligt.

Flere danskere har vænnet sig til en mere fleksibel hverdag, bl.a. på grund af stigende grad af hjemmearbejde. At kunne arbejde fra sit sommerhus eller feriebolig som en del af en almindelig arbejdsuge, er blevet vigtigere for flere danskere. Det billede ses tydeligt hos nemlig.com, hvor kunderne oftere skifter leveringsadresse i løbet af hverdagene, og nu kommer nemlig.com kunderne i møde og lancerer levering samme dag til hele Sjælland.

Derfor vil alle hustande på hele Sjælland og dele af Falster – fra Amager til Kalundborg og fra Sjællands Odde til Marielyst og alle byer derimellem – nu få en endnu bedre leveringsservice.
Det betyder at nemlig.com nu leverer varer samme dag på hele Sjælland, når der bestilles varer senest kl. 12.

Det er stort skridt på vejen for nemlig.coms ønske om at gøre en forskel for kunder i hele Danmark. Det glæder Mikkel Pilemand, kommerciel direktør i nemlig.com, sig over:

”Vi arbejder hele tiden på at gøre vores service endnu bedre. Det gør vi bl.a. ved at forkorte tiden mellem bestilling og levering. Nu kan alle kunder på Sjælland og dele af Falster bestille om formiddagen og få leveret varer til aftensmaden samme dag,” siger Mikkel Pilemand.

Når kunder på Sjælland bestiller dagligvarer inden kl. 12 hos nemlig.com, bliver varerne leveret fra kl. 16 eller kl. 17 samme dag.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Nu kan alle kunder på Sjælland bestille og få leveret dagligvarer samme dag. Foto: nemlig.com
Nu kan alle kunder på Sjælland bestille og få leveret dagligvarer samme dag. Foto: nemlig.com
Download

Information om Nemlig.com

Nemlig.com
Nemlig.com
Banemarksvej 58
2605 Brøndby

https://nemlig.com

Nemlig.com er Danmarks største onlinesupermarked, der hver dag leverer dagligvarer og måltidskasser direkte til døren for tusindvis af danskere. Mere end 4 ud af 5 husstande kan i dag modtage dagligvarer og måltidskasser fra nemlig.com.

Med over 11.500 unikke varenumre og et stort sortiment af økologi tilbyder nemlig.com et bredt udvalg af dagligvarer til hverdagen, og med over 25 unikke gård- og specialbutikker er det også muligt at finde delikatesser fra bl.a. Slagter Lund, Lagkaghuset, A.C. Perch’s Thehandel og mange flere på nemlig.com.

På nemlig.com finder du også dagligvarer til den helt rigtige pris. Hver uge prismatcher nemlig.com mere end 1800 varer med discountsupermarkedernes priser. Det er med til at gøre nemlig.com til Danmarks billigste onlinesupermarked, og nemlig.com har vundet førstepladsen i to pristjek blandt landets onlinesupermarkeder foretaget af henholdsvis Politiken og BT i foråret 2021.

----
Intervare A/S har mere end 20 års erfaring med levering af dagligvarer til visiterede borgere. Vi samarbejder pt. med mere end 40 kommuner landet over og servicerer ca. 8.000 borgere hver uge. Intervare A/S er moderselskab til nemlig.com. 

Følg pressemeddelelser fra Nemlig.com

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nemlig.com

Intervare klar til at fortsætte samarbejdet med Københavns Kommune19.1.2022 20:08:09 CET | Pressemeddelelse

Intervare har i dag haft foretræde for Socialudvalget i Københavns Kommune. Formålet med foretrædet var først og fremmest at give det politiske niveau i Borgerrepræsentationen en mulighed for at høre vores uredigerede fremstilling af den tvist, der desværre har været mellem os og Københavns Kommunes CSR-enhed det seneste halve år. Dernæst ønskede vi at forsikre politikerne om, at Intervare gør alt, hvad vi kan, for at fortsætte vores gode samarbejde med Københavns Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum