Blå Kors Danmark

Nu genåbner Blå Kors Genbrug i Billund i nye lokaler

Del

Fredag den 24. juni kl. 13 slår Blå Kors Genbrug dørene op på Kløvermarken 17 i Billund - blot et par hundrede meter fra den gamle butik. De frivillige glæder sig til at byde kunderne indenfor.

Blå Kors Genbrug har i mange år haft til huse på Kløvermarken 9 i Billund, hvor mange trofaste kunder gennem årene har besøgt butikken.

I foråret blev lokalerne på Kløvermarken 17 ledige, og Blå Kors Genbrug var heldige at kunne få lejemålet, så kunderne blot skal et par hundrede meter længere ned af vejen for at finde vej ind i butikken.

I løbet af de sidste par måneder har mange frivillige medarbejdere arbejdet hårdt på at gøre de nye lokaler klar og få flyttet inventar og varer fra den gamle butik. Nu glæder de sig til genåbningsfest, når butikken slår dørene op fredag den 24. juni kl. 13. 

"Vi glæder os til at åbne den nye butik og vise alle kunderne, hvor flot den er blevet indrettet", siger Lissy Berg, som er en af lederne i butikken.

Hun fortsætter:

"I Blå Kors Genbrug har vi et butikskoncept, hvor blandt andet opstilling i farver spiller en stor rolle. De nye lokaler giver os endnu bedre muligheder for farvesortere og præsentere varerne på en flot måde."

Plads til flere varer og nye frivillige

Forholdene i den nye butik er en opgradering i forhold til de tidligere lokaler. Der er gode faciliteter til at sortere og klargøre de donerede ting og gode salgslokaler. Kunderne vil fortsat kunne finde et stort udvalg af tøj, isenkram og møbler.

Blå Kors' genbrugsbutik drives udelukkende af frivillige medarbejdere, og når man spørger dem om, hvorfor de bruger deres timer i butikken, er svaret entydigt: Det er, fordi overskuddet fra butikken går til Blå Kors Danmarks hjælpearbejde for udsatte børn, unge og voksne i Danmark. 

Samtidig er fællesskabet og det gode sammenhold i butikken også vigtigt.

"Der er altid tid til en kop kaffe og en snak", fortæller Lissy Berg.

Til spørgsmålet om, der er plads til flere frivillige medarbejdere i butikken, svarer hun:

"Ja, helt sikkert. Lige meget alder, ressourcer, i arbejde eller fri af arbejde, så er vores fællesskab altid klar til at byde nye medarbejdere velkommen. Man kan jo starte med at komme til vores åbning og få en snak med os", tilføjer Lissy Berg.

Kontakter

Billeder

Information om Blå Kors Danmark

Blå Kors Danmark
Snaremosevej 23F
7000 Fredericia

86811500http://www.blaakors.dk/

Blå Kors er en kristen social hjælpeorganisation, som hjælper socialt udsatte mennesker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum