Nu går jagten ind på at finde Frederiksbergs mest elbilsvenlige arbejdsplads

Del

Dansk Elbil Alliance og Dansk Energi lancerer konkurrencen om at være den mest elbilsvenlige og fremsynede arbejdsplads på Frederiksberg. Konkurrencen, som finder sted på www.elbilsarbejdsplads.dk, skal inspirere arbejdspladser til at opsætte ladestandere til elbiler. Konkurrencen løber fra i dag, 4. november, frem til og med 10. januar 2022.

Virksomheder på Frederiksberg kan melde sig til konkurrencen om at blive årets elbilsarbejdsplads nr. 1, hvis de ønsker at etablere ladestandere i løbet af 2022 til deres medarbejdere, eller hvis de allerede har ladestandere til medarbejderne på deres parkeringsplads.

Lanceringen af elbilsarbejdsplads.dk finder sted d. 4. nov. kl. 15-16 hos Dansk Energi, Vodroffsvej 59. Der vil være taler ved Simon Aggesen, borgmester i Frederiksberg Kommune, og Lars Aagaard, direktør i Dansk Energi. Pressen er velkommen.

Projektet er støttet af Frederiksberg Kommunes klimafond og dækker i første omgang kun Frederiksberg. Ambitionen er at skalere det til hele Danmark.

Borgmester Simon Aggesen: ”Frederiksberg vil være elbil-by nummer ét i Danmark, og derfor har Frederiksberg Kommune sat en række initiativer i gang. Vi kan komme endnu længere, når virksomheder, der har egne p-pladser, etablerer ladestandere til deres medarbejdere. Det gør ikke bare kommunen mere grøn, men gør det også mere attraktivt at arbejde på Frederiksberg. Jeg vil derfor gerne opfordre virksomheder på Frederiksberg til at være med.”

Lars Aagaard, direktør i Dansk Energi: ”Flere danskere vælger heldigvis elbilen fremfor benzin og diesel, og det er godt for klimaet. Men det betyder, at vi kommer til at mangle ladestandere i den allernærmeste fremtid, især i byområderne. Derfor ønsker vi med denne konkurrence at inspirere flere arbejdspladser til at sætte ladestandere op på deres parkeringspladser samt at synliggøre de arbejdspladser, der allerede har opsat. Når elbilmarkedet accelererer, skal infrastrukturen gøre det samme. Derfor har vi brug for nye og fremsynede tiltag. Det er denne konkurrence et bud på.”

Konkurrencen findes på www.elbilsarbejdsplads.dk, hvor man kan deltage fra den 4. november 2021 og frem til og med 10. januar 2022.

Information om Dansk Energi

Dansk Energi
Dansk Energi
Vodroffsvej 59
1900 Frederiksberg C

3530 0400http://www.danskenergi.dk

Dansk Energi er erhvervs- og interesseorganisation for energiselskaber i Danmark. Sammen leverer vores medlemmer stadigt grønnere strøm til danskerne samtidig med, at de sikrer strøm i stikkontakten 99,99 procent af tiden til konkurrencedygtige priser.

Den danske energiindustri beskæftiger samlet set flere end 56.000 danskere og er med sine milliardtunge investeringer i infrastruktur og teknologi et af Danmarks stærkeste erhverv. Energiindustrien er en grundpille i dansk eksport. I 2016 eksporterede Danmark nemlig energiteknologi for 75,6 mia. kroner, svarende til 11 procent af den samlede vareeksport.  

Følg pressemeddelelser fra Dansk Energi

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Energi

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum