Vejdirektoratet

Nu er høringsperioden for udkast til anlægslov for den 3. Limfjordsforbindelse afsluttet

Del

Høringsperioden om lovforslag til den 3. Limfjordsforbindelse, der løb fra den 3. december til den 2. januar, er nu afsluttet.

I forbindelse med Infrastrukturplan 2035 har et bredt flertal af Folketingets partier besluttet, at der skal anlægges en 3. Limfjordsforbindelse i Egholmlinjen, og at anlægsarbejdet skal igangsættes i 2025. 

Som en del af det lovforberedende arbejde har lovforslaget været i ekstern høring fra den 3. december 2021 til den 2. januar 2022.

Lovforslaget - samt et høringsbrev og en høringsliste - har været fremlagt på Høringsportalen.dk. Høringen er gennemført af Vejdirektoratet, der har modtaget cirka 1.050 høringssvar.

Lovforslag fremsættes i februar

Næste led i processen er, at Transportministeriet udarbejder et høringsnotat til Folketinget, som sammenfatter høringssvarene samt ministeriets vurdering af høringssvarene.

Høringsnotatet og høringssvar vil derefter blive sendt til Folketinget og offentliggjort sammen med lovforslaget på Folketingets hjemmeside.

På baggrund af høringssvarene har Regeringen besluttet, at der i 2. halvdel af februar 2022 skal fremsættes et forslag til lov om anlæg af en 3. Limfjordsforbindelse ved Aalborg.

Vejdirektoratet har modtaget alle høringssvar

I dagene omkring den 31. december medførte et udfald i Vejdirektoratets e-mailserver desværre, at flere borgere fik en tilbagemelding om fejl på modtageradressen, da de indsendte deres høringssvar. Vejdirektoratet beklager den tekniske fejl.

Fejlen blev rettet midt på dagen den 2. januar 2022, og alle høringssvar fra den fejlbehæftede periode er modtaget og journaliseret hos Vejdirektoratet sammen med øvrige fremsendte høringssvar.

Yderligere oplysninger:

Projektleder Niels Fejer Christiansen, nfc@vd.dk, tlf.: 22 59 36 94

Pressekonsulent Emma Burchardt, embu@vd.dk, tlf.: 61 93 05 99

Information om Vejdirektoratet

Vejdirektoratet
Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

+45 7244 3333https://www.vejdirektoratet.dk/

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum