Bauer Media

Nu er det jul igen

Del

Det bliver ikke jul før julemusikken går i gang på Radio Soft. Og i år er naturligvis ingen undtagelse. Fra i dag kan alle komme i den rette julestemning. Radio SOFT tager nemlig hul på julehyggen med julemusik døgnet rundt. Som den eneste landsdækkende radiostation herhjemme.

Jingle Bells, Driving Home for Christmas og Last Christmas er bare nogle af de julesange, som for mange er lyden af god julestemning, når du tænder op for Radio SOFT fra og med i dag, fredag den 8. november klokken 8.00.

Radio SOFT har gennem det sidste årti spillet non-stop julemusik i julen og i år bliver heldigvis ingen undtagelse. Og vi starter i dag, da det er noget de juleglade radiolyttere glæder sig til.

Radio SOFTs antal af lyttere er rekordhøjt, når vi rammer julemånederne. Sidste år lyttede flere end 1 millioner med om ugen på den populære radiostation.

Det er virkelig noget Radio SOFTs lyttere går op i. Der er blevet væddet om hvilken sang, der er den første og for mange er det ikke rigtig juletid før vi her på Radio SOFT går i gang med non-stop julemusik. Lyder det fra Radio SOFTs programchef Lars Johansson

'Det begynder at ligne jul*. Den første julesang, som vi vil komme til at høre på Radio SOFT klokken 08.00 i dag, fredag den 8.november er fundet på Facebook blandt Radio SOFTs lytteres mange gode forslag. Men hvilken sang det er, det må I altså vente med at høre til klokken 8.00.

Julemusikken døgnet rundt vil vare til og med 2.juledag.

Rigtig glædelig jul

Nøgleord

Kontakter

Hvis I har spørgsmål e.l. er I meget velkomne til at kontakte Radio Softs Programchef, Lars Johansson 21 21 64 40

Billeder

Information om Bauer Media

Bauer Media
Mileparken 20A
2740 Skovlunde

http://bauermedia.dk/

Radio Soft ejes af Bauer Media, som også står bag radiostationerne NOVA, The Voice, Radio 100, myROCK og Pop FM, samt den digitale platform RadioPlay (web og app). Med mere end 2 millioner lyttere hver uge er Bauer Media førende indenfor kommerciel radio i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Bauer Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bauer Media

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum