sundhed.dk

Nu er der et coronapas for immunitet

Del

Nu kan du også få et coronapas for COVID-19 immunitet på sundhed.dk og i MinSundhed.

Hvis du har en positiv PCR-test for COVID-19, der er mellem 14 og 180 dage gammel, kan du nu hente et coronapas for COVID-19 immunitet på sundhed.dk og i MinSundhed.

Du finder coronapasset i bundmenuen i MinSundhed eller på sundhed.dk her https://www.sundhed.dk/borger/min-side/corona/covidimmunitetspas/ 

Vær opmærksom på, at du ikke kan hente et coronapas for COVID-19 immunitet på baggrund af en positiv Antigen-test (lyntest). Hvis du bliver testet positiv med en Antigen-test skal du altså også have taget en PCR-test for at kunne få et coronapas for COVID-19 immunitet.

Coronapas for børn og dem du har fuldmagt for
Du kan også hente et coronapas for COVID-19 immunitet for dine børn og dem du har fuldmagt for. Du kan som forælder kun se dit barns coronapas, hvis barnet er under 15 år.

Bemærk, at det kun er på sundhed.dk, at du kan se coronapasset for dem, du har fuldmagt for. Det kan du desværre endnu ikke i MinSundhed.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om sundhed.dk

sundhed.dk
sundhed.dk
Dampfærgevej 22
2100 København Ø

44 22 20 80http://www.sundhed.dk

Sundhed.dk er din digitale indgang til sundhedsvæsenet. En portal, der giver dig overblik over din sundhed og sygdom, og som er ejet af staten, kommunerne og regionerne.

Følg pressemeddelelser fra sundhed.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra sundhed.dk

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum