Andel

Nu bliver julehilsner til lokal folkeskov

Del

Knap 2500 danskere valgte sidste år at følge en opfordring fra energihandelsselskabet SEAS-NVE og sende en julehilsen til et familiemedlem eller en ven. For hver julehilsen lovede selskabet at plante et træ. I dag blev de første spadestik så taget til Tølløse Folkeskov i Holbæk Kommune, og der kommer knap 12.000 træer i jorden, idet SEAS-NVE har valgt at give en ekstra hånd og mangedoble antallet af træer til gavn for en grønnere fremtid.

I Tølløse og Hillerød er der i dag skabt grundlag for to nye folkeskove. Knap 25.000 små træer er blevet plantet i de to områder, og om nogle år er de blevet så store, at de nye skovarealer svarer til cirka 10 fodboldbaner. Det er energihandelsselskabet SEAS-NVE, som er en del af den andelsejede energi- og fibernetkoncern Andel, der står bag donationen af de mange træer, og træerne plantes med hjælp fra organisationen Growing Trees Network, der rejser folkeskove for at sikre grundvandsressourcer og beskytte klimaet ved en reduktion af CO2.

”Som en del af Andel koncernen er det naturligt for SEAS-NVE at have grønne ambitioner for fremtiden. Vi arbejder løbende på at udvikle produkter til gavn for alle, som har interesse i at bruge deres strøm med omtanke for miljøet, og så er vi altid interesserede i at høre, hvad der rører sig hos vores kunder og danskerne generelt. Det gør os klogere på, hvordan vi sammen kan skabe gode og klimavenlige løsninger til gavn for os alle og de kommende generationer”, lyder det fra adm. direktør Ole Christian Vestergaard.

Tølløse Folkeskov blev indviet af Holbæk Kommunes borgmester, Christina Krzyrosiak Hansen, og hun havde et budskab til de fremmødte:

"Det er vigtigt, at vi passer på den natur, vi alle holder så meget af - og at vi bruger den fornuftigt. Med Folkeskoven i Tølløse håber jeg, at flere vil trække stikket og lade mobilen ligge derhjemme for en stund og i stedet nyde naturen med hunden eller familien."

For at de to folkeskove kan vokse sig endnu større, har flere sponsorer doneret træer, som løbende plantes. Begge folkeskove vil være offentligt tilgængelige for alle dem, der skulle have lyst til at lægge vejen forbi. Ole Christian Vestergaard håber, at de to folkeskove kan være med til at skabe opmærksomhed omkring vigtigheden i at bevare naturen og biodiversiteten:

”Det er vores ambition, at den verden, vi giver videre til vores børn og børnebørn, er i mindst lige så god stand, som den vi overtog fra tidligere generationer. Med Tølløse Folkeskov har vi med god hjælp fra vores kunder, samarbejdspartnere og frivillige været med til at så de første træer til glæde for klimaet og fællesskabet blandt dem, der færdes i skovene.”

Kontaktoplysninger for pressen:

21 70 31 01

Information om Andel

Andel
Andel
Hovedgaden 36
4520 Svinninge

70 29 29 00https://andel.dk/

Vi har alle en andel i energien

Andel er et andelsselskab, der bygger og tror på, at det bedste samfund er et samfund med muligheder for alle. Lige muligheder for at lade elbilen og gå online. En velfungerende vital infrastruktur skaber sammenhæng og sammenhold. Et stærkt sammenhold kræver stærke forbindelser. Vi er afhængige af at være forbundet med hinanden – elektrisk og digitalt – og vi er hinandens bedste forbindelse.

I Andel vil vi være hinandens bedste forbindelse, og vi tager ansvar for at skabe en fælles fremtid – for vores kunder, vores andelshavere og vores omverden. Andel har 2,8 millioner kundeforhold og via vores datterselskaber Clever, Energi Danmark, Fibia, SEAS-NVE og Nexel, giver vi dig markedets bedste energiløsninger og den skarpeste kunderådgivning. Vi en del af en ambitiøs grøn omstilling, når vi investerer i havvindmøller, ladeinfrastruktur og visionære energiløsninger. Andel har hovedsæde i Svinninge og primære lokationer i Ballerup, Haslev og Virum. Koncernen har 1.700 ansatte og omsatte i 2020 for 7.745 mio. kr.

Følg pressemeddelelser fra Andel

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Andel

Andel og Sparekassen Sjælland-Fyn investerer i AquaGreen – og i fremtiden27.6.2022 07:15:00 CEST | Pressemeddelelse

Energi- og fibernetkoncernen Andel og Sparekassen Sjælland-Fyn har via det fælles investeringsselskab – Impagt Invest Sjælland – investeret 8,75 mio. kr. i AquaGreen. Impagt Invest Sjælland arbejder for at skabe vækst og udvikling i Østdanmark med særligt fokus på virksomheder, der arbejder med bæredygtighed. AquaGreen har udviklet ny og banebrydende teknologi, som reducerer de klima- og miljøbelastende stoffer i slam fra rensningsanlæg.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum